Vad Etsning Cream?

Etsning kräm är en sur vätska som används för att permanent markera nedskärningar görs till en glasyta. Denna typ av kräm är vanligtvis tillverkad av fluorvätesyra eller svavelsyra. Etsning glas är ett hantverk som kombinerar starka kemikalier med ett relativt enkelt process för att ändra utseendet på fönster, dörrar och rätter. Den etsning grädde fyller utrymmet i glaset skapas av nedskärningar, så att linjerna är synliga. När du väljer ett projekt för att använda etsning glas, tänk på konstruktion, komplexitet, glas strukturell styrka, och tid som krävs. Denna typ av båtar som är mycket manuellt, vilket ger kreativa möjligheter för skickliga hantverkare. Innan du skapar din design, fastställa den föreslagna ytan. Mönster skall se ut i mitten av ett fönster eller glasruta för maximal effekt. Se till att glaset kan tas bort från ramen. Etsning kräm sköljas bort glasytan och syra kan bleka eller skada glaset ram materialet.

Undvik frestelsen att skapa en komplex, intrikata design. Bilden måste spåras med en vass kniv i glasytan. Enkelt, kommer mjuka linjer i en klassisk design vara den lättaste att lyckas.

Kolla på glaset på den plats där du tänker använda etsning grädde. Kontrollera att det finns tillräckligt med utrymme för att tillämpa den mall ordentligt på glasytan. Undvik konstruktioner nära kanten av koppar och skålar, eftersom glaset tenderar att vara tunnare längs kanten.

Practice spåra din design med hjälp av en penna och papper minst tre gånger så att du exakt kan duplicera den. Sedan öva med en farkost kniv mot en kartong bakgrund. Kontrollera varv eller delar av konstruktionen där du måste lyfta din kniv utanför ytan och tryck sedan ner den igen. Dessa element är de mest komplexa och misstag ofta förekommer vid knutpunkter. Om du vill använda etsning grädde, placera schablonen eller mönster mot glasytan. Säkra det på plats med tejp. Spåra mönstret i glaset med din kniv. Ta bort schablonen och glaset rengöras noggrant. Var noga med att öppna fönster eller lägga till en fläkt så att rummet är ordentligt ventilerad.

Applicera etsningen grädde till det område där du har klippt ut mönstret i glaset. Följ anvisningarna på flaskan och vänta tills rätt tid har förflutit. Skölj etsning grädde bort glaset och glaset rengöras igen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.