Vad Ceramic Paint?

Ceramic färg används ofta i och omkring hemmet. Det anses vara en friskare färg alternativ än andra traditionella typer av färg. Denna typ av färg ger bättre skydd mot solens ultravioletta strålar och är utvecklad för att hålla i många år. Keramiska färger är också tillräckligt säkert för att använda i närheten av barn.

eftersom det anses mer hållbar än vanlig färg, är keramiskt färg ofta dyrare. Trots detta lilla nackdel, det finns många fördelar förknippade med användning av keramiska färger. Till exempel, dessa färger skapar tjockare, mjukare rockar och är lättare att rengöra än traditionella färger. I själva verket kan de motstå skrubba utan att förlora sin finish.

Keramik måla innehåller keramiska mikrosfärer, eller pärlor och använder dessa keramiska pärlor som pigment fyllmedel. Traditionella pigment förlängare är gjorda av organiskt material som lera, talk och krita. Nackdelen med att använda denna typ av färg är jaggedness inom det organiska materialet, vilket ofta resulterar i en grövre yta.

Pärlorna i keramisk färg är dock små och pack närmare varandra, vilket ger en jämnare yta. Dessutom möjliggör den för färg för att klara tillväxten av mögel, mögel och bakterier. Traditionella färger är också svårare att rengöra och har en benägenhet att fläckar som kan harbor smuts, rök film och lukter. Med keramik färg, är dessa problem reduceras avsevärt.

Ceramic färg för hemmet bör inte förväxlas med den som använts för att måla keramik, som med keramik. Keramiska målning har funnits i tusentals år. Faktum är att ordet "keramiska" kommer från det grekiska ordet för keramik. Genom historien, keramik målning sågs som ett effektivt sätt att dekorera både insidan och utsidan av en byggnad. Den användes på väggar, tak, golv, och väggmålningar.

Keramik, som konstföremål, användes för inredning också. Denna typ av keramik målning är en populär hobby bland konstnärer och konsthantverkare. Några olika åtgärder kan vidtas vid målning keramik. Keramiska bitar kan målas med en färg eller en mängd olika färger. De kan vara enkla eller mycket detaljerade.

Ceramic färg förråd är lätt tillgängliga via keramik och butiker hantverk samt många centra hem förbättring. Keramiska Bisque är lera, såsom porslin, keramik och stengods, som har fått sparken en gång men är kvar ofullbordad. Bisque pjäser kan målas med olika techniques. Choosing en keramisk färg ansökan i allmänhet beroende på önskad effekt.

är en underglaze keramisk färg ofta tillämpas på bisque och sedan eldas i en ugn. Overglazes är keramiska färger som används på tidigare brända bitar som sedan åter sparken. En fläcken är ofta tillämpas på bitar som redan har fått sparken och glaserade. Vattenbaserad akrylfärg kan användas på ett keramiskt bit utan att avfyras i en ugn, men dessa kräver i allmänhet ett lager bas primer förväg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.