Hur kan jag göra Potpourri?

Potpurri, en blandning av doftande blommor och blad ofta visas i en vacker glasbehållare, kan vara ett underbart sätt att förbättra din heminredning. Kommersiellt tillverkade potpurri är allmänt tillgänglig, men att göra din egen är ett annat alternativ som du kanske vill överväga. Hemgjord Potpurri är ett enkelt hantverk projekt som låter dig skapa en "one-of-a-kind doft blandning. Om du vill göra potpurri, kan du följa ett recept ur en bok eller helt enkelt experiment för att hitta de bästa resultaten. Men om du väljer att utveckla din skapande genom försök och misstag, kan du överväga att använda en liten anteckningsbok att hålla reda på vilka ingredienser du har använt om du vill replikera resultaten vid ett senare tillfälle. Hemgjord Potpurri är tillverkad av fyra grundläggande beståndsdelar: torkade blommor eller blad, eteriska oljor, kryddor eller örter, och fixativ. Om du har en trädgård, har du redan en utmärkt källa för torkade blommor och blad. Om inte, be din lokala florist spara kasserade blommor till dig. Kom bara ihåg att blommor och blad kommer att minska betydligt då torkat. Du behöver ungefär fyra koppar med blommor och blad för att göra en kopp din final potpurri blandning.

Kryddor och örter kan lägga till en underbar touch till någon potpurri blandning. I allmänhet är det bäst att använda cirka en matsked av kryddor eller örter i din potpurri skapelse. För att hjälpa frigöra doft, du vill slipa alla hela kryddor. När du väljer eteriska oljor för din hemlagade potpurri, är det viktigt att komma ihåg att det torkade blommorna kommer att erbjuda en viss grad av naturlig doft. För bästa resultat bör du välja en eterisk olja som kompletterar eller förstärker blommor du har valt. Tillsätt oljan till din potpurri blandning en droppe i taget, rör om ofta för att säkerställa att oljan är jämnt spridda. p

fixatives används i hemmagjord potpurri att se den valda doften förblir stark så länge som möjligt. Orris rot är en av de vanligaste fixativ för att göra potpurri, eftersom den har en subtil violett doft som blandar sig med många andra element. Men om du gör vanilj-doftande potpurri, gummi Benzoin vara ett bra alternativ. Använd ungefär en matsked fixativ per kopp potpurri.

Homemade potpurri bör förvaras i en stängd behållare två till tre veckor för att ge doft till helt penetrera blandningen. Sedan kan du visa potpurri men du väljer. När din Potpurri börjar förlora sin doft, helt enkelt lägga till några droppar eterisk olja för att snabbt uppdatera doft.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.