Hur kan jag göra Bubbles?

Bubbles ses ofta som en leksak och ett spel, i själva verket de flesta barn älskar att göra bubblor så mycket att göra bubblor kan roa dem i timmar. Fler och fler föräldrar, lärare och dag sjukvårdspersonal göra bubblor vardagen för en rolig speltid behandla. Och gissa vad? Grundläggande bubblor är lika lätt att göra som de verkar. Allt du behöver är tre huvudsakliga ingredienser.

Komma igång för att göra bubblor är enkelt, bara samla in nödvändigt material. Du behöver en behållare för att blanda bubblan lösning, att något rör om med en mätbägare, vatten, Somliga påstår att destillerat vatten är bäst, tvål och en förtjockare.

diskmedel används ofta i bubblan beslutsprocessen, men kan baby schampo vara det bästa insats för bubbla göra. Skillnad diskmedel, är baby schampo eller tvål mild och kommer inte irriterar hud eller ögon. Båda typerna av tvålar kommer att bidra till att göra högkvalitativa bubblor i alla storlekar.

Bubble förtjockningsmedel är viktigt att använda när du gör bubblor. De kommer vanligtvis i två former, majs sirap eller glycerin. Dessa ämnen kan bubblorna att vara stark och varar längre än bubblor som görs med en enkel lösning av tvål och vatten. För att göra din egen bubbla tvållösning mix, majs sirap eller glycerin och vatten i en stor container eller hink. För en enkel bubbla blandning försöka blanda 1 del såpa, 10-15 delar vatten och? del vita majssirap eller glycerin. Om denna blandning inte fungerar för dig kanske du vill experimentera med olika mängder tvål, vatten och sirap. Din perfekta blandningen kommer inte vara så svårt att upptäcka. När du har bemästrat en stor bubbla lösning görs göra riktiga bubblorna är en rolig och lekfull uppgift.

Att göra bubblorna bara lackering av ett strå eller bubbla trollspö med lösning och blåser luft för att skapa bubblor. Du kan även vinka några bubbla stavar genom luften för att skapa bubblor. För barnen prova att göra en stor bubbla staven ur en bit metall eller en galge, barn kommer älska vifta staven genom luften och se sitt eget personliga tvål cirklar och andra former.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.