Hur jag spara bilder?

Du kan bevara bilder genom att lagra dem i album och lådor gjorda speciellt för fotografier. Alla bilder ska vara ordentligt märkt så att framtida generationer lätt kan identifiera människor och platser på bilderna. Använda en mörk, mjuk grafit penna försiktigt på ryggen av bilder är en bra metod för märkning dem. Kom ihåg att vara specifik med namn, datum och platser-"Familjen på farfars gård, 2012" kommer inte lika lätt identifieras av kommande generationer "Doug, Leslie, Vanessa och Jason Jones på Grandpa Steve Smith gård, Pumpkin Valley, Utah, juli 2012. "Keeping fotografier från direkt solljus och extrema temperaturer är särskilt viktigt när du är bekymrad över hur vi ska bevara dina bilder.

Bara kasta klasar av bilder i en låda eller kartong är inte ett bra sätt att bevara bilder på något sätt. fotografier lagrade på detta sätt är utsatta för smuts och fingeravtryck när man ser. Om detta inträffar kan det vara möjligt att ta bort märkena på bilder med lite gnugga alkohol på en mjuk, ren trasa. Testa denna metod i hörnet av fotografiet första att förhindra att skada bilden ytterligare.

Förändringar i fuktighet kan orsaka kanterna på ett foto för att rulla upp. Vindar är dåliga platser att lagra fotografier som de brukar vara varmt och fuktigt. Källare kan vara för fuktigt. En torr yta med en jämn temperatur är den bästa platsen i ditt hem för att bevara bilder. En brandsäker, kan vattentät foto förvaringsbox vara ett alternativ för att skydda dina värdefullaste fotografier i händelse av brand eller översvämning. När hänger ett fotografi på en vägg som ett familjeporträtt, måste man utsättas för direkt solljus eller blekning sannolikt. Det är bäst att bevara viktiga bilder på ett riktigt fotoalbum eller förvaringsbox gjord speciellt för fotografier och sedan hänga kopior på en vägg i stället för original. Ljus kan fade bilder i snabb takt och det är mest märkbar i färgfotografier snarare än svartvita bilder. Laminering fotografier är inte en idealisk metod för att bevara bilder, som en tydlig skyddande yta tenderar att bli gula med tiden.

För bästa resultat när du bevara bilder, Sök efter arkivens kvalitet bevara lådor och fotoalbum. Binder stil arkiverade fotoalbum är smidigt eftersom den tydliga täcker låta bilderna vara lätta att se och samtidigt förhindra fläckar och fingeravtryck. Dessutom kan sidorna tas bort och arrangeras för att skapa en organiserad se till albumet. Scrapbooking är ett populärt svar på frågan om hur vi ska bevara bilder i en skyddande, men tilltalande sätt. Syrafria papper i en mängd olika former och mönster kan lägga till intressanta, kreativa stil till sidor fotoalbum och samtidigt bidra till att bevara dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.