Hur jag Sticka Baby mössor?

Du kan sticka baby hattar även om din stickning erfarenheten är mycket begränsad. Det finns många enkla baby hatt mönster att välja på, men se till att du börjar med ett enkelt mönster om du är nybörjare. Om du är mer erfaren Knitter, kan du experimentera med mer komplicerade mönster som de där du följer en kartlade mönster och använda flera olika färger av garn.

Baby mössor är så liten och söt bara stickas i ett enkelt mönster som de egentligen inte behöver vara mycket detaljerade att se attraktiv. Ett bra tips att följa när man stickar baby hattar för första gången är att välja en flerfärgad garn. Effekterna av de olika pastellfärger i multi-colored, eller brokig, baby garn vanligen är mycket vacker och har nästan ett utseende vatten färg. Mer erfarna stickare kanske vill välja en färg för garn och sticka en baby mössa i en strukturerad flertrådigt stygn mönster. En mängd texturerade stickbeskrivningar kan skapas genom olika kombinationer av stickade och purl maskor, medan vertikala tvinnade kablar är gjorda med hjälp av en extra nål och passerar några stygn från den vanliga nålar över till det. Om du är en nyare Knitter som har svårt att skapa mönster i sina förslag mäta, låt inte detta hindra dig från din önskan att sticka baby hattar. En baby hatt tar väldigt lite tid och garn att göra, göra dessa små hattar kan hjälpa dig praxis stickningen att mäta. Stickning att mäta om att hitta rätt storlek av nålar och bredd av garn som kommer att uppgå till maskor per tum eller centimeter enligt ett mönster instruktioner. Varje mönster anger garnet och nålen storlek som används för att skapa färdiga objektet, dock enskilda stickning varierar beroende på hur löst eller hårt en person drar slingor och maskor på nålarna. Denna variation kan skapa olika storlekar av trikå, och därmed ett annat plagg storlek, än det ursprungliga sticka mönstret.

Så länge din sticka baby mössor formas enligt stickning mönster, de troligen att passa ett spädbarn eller barn med vissa storlek. Du kan jämföra din färdiga hatten storlek med dem barnkläder butiker för att ge dig en uppfattning om vilken ålder barn hatten kan passa. Stickad baby mössa mönster kan se ut precis som bedårande på ett barn eller förskola barnet. Om man stickar den ursprungliga mönstret barnet hatt för stort, kan det passa ett barn väl, om det istället är din färdiga lock mindre än avsett, kan det vara bättre lämpad för en nyfödd.

Att vara kreativ kan tillåta dig att stänga vanligt stickade spädbarn hattar i bedårande skapelser. Till exempel, om du försöker sticka små bitar som ser ut som stjälkar, blad och öron djur i kontrasterande färger för att ditt barn sticka hattar, kan du sy dessa ovanpå för att göra din caps ännu sötare. Till exempel blir en orange baby hatt med en grön stam en pumpa, medan en vit stickad mössa med triangulära öron och näsa, samt bitar av garn till morrhår, skapa en katt. Dessa kreativa hand-stickade mössor kan göra idealisk baby gåvor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.