Hur jag Reparation Gips?

Drywall för väggar och tak är ett populärt alternativ bland många husägare. Relativt enkelt att installera och underhålla, kan Gips sista år om bristfällig. Men det finns ibland problem med hål eller mögel som kan kräva viss uppmärksamhet i syfte att återställa den färdiga utseende drywall. Här är några tips om hur du reparerar drywall samt exempel på olika drywall frågor. En av de vanligaste underhåll problem med Gips är lapp hål. När hålet är litet, som i fallet med en spik hål som skapats för att hänga en bild, det tar mycket liten ansträngning för att reparera drywall. Små hål av detta slag kan lätt lagas med vit tandkräm. En liten mängd behövs för att lappa hålet. Som en bonus kommer tandkräm torkar snabbt och målas över för att matcha resten av muren. Denna sammanfattning vägg reparation kan göras på några minuter och kostar mycket lite. När reparera ett hål i Gips som är något större, är det oftast nödvändigt att använda en gemensam förening för att skapa en effektiv patch. Ibland kallad lera , kan föreningen användas för att fylla hålet och smälter in med den omgivande delen av drywall. Det är oftast en bra idé att spraya en liten mängd vatten på det område som behöver repareras. Detta hjälper leran att ansluta ordentligt till omgivande drywall samt göra det lättare att polera plåstret för att smälta in konturerna av muren. När leran är torr, lätt att slipa området kommer att ta hand om eventuella smärre brister och bana väg för att måla över den lappat området. Medan det kan ta längre tid att reparera drywall arbeten av detta slag än att bara dölja en spik hål, jobbet vanligtvis fortfarande kan utföras under en kort tid. När stora delar måste bytas ut, såsom i fallet med mögel eller mögel, tar det lite mer ansträngning för att reparera drywall. Här måste det avsnitt noga skurits ut ur väggen korrekt. Ett nytt avsnitt är skuren att fylla i rymden och kommer med hjälp av en liten mängd lera runt kanterna av avsnittet.

För att effektivt dölja sömmar, är det inte ovanligt att använda en kombination av drywall tejp och sammansatta. Tejpen appliceras direkt över sömmen, medan föreningen används sedan för att dölja kanterna på bandet. Efter tillåter föreningen torka på plats, sand i området för att göra det enhetligt med resten av väggen. När området är målad, är det ofta omöjligt att säga när det nya avsnittet installerades.

Fixing drywall frågor är inte svårt att göra. I själva verket är det ofta möjligt att reparera Gips på några minuter. Även de mer engagerade projekt kan hanteras under en eftermiddag. I de flesta fall kräver drywall reparera ingenting mer än några sammansatta, en liten drywall band, ett kitt kniv och lite tålamod.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.