Hur installerar jag Siding?

Många installera stickspår för byggnadens exteriör att skydda byggnaden från väder och vind. Spåranslutning är tillgänglig på vinyl, trä, stål och aluminium, med de mest populära material som vinyl. Vinyl siding bildas av polyvinylklorid eller PVC. Vinyl siding kräver väldigt lite underhåll, är pre-färgad och kräver ingen målning. Materialet kommer i horisontella plankor och kan utformas för att få utseendet av trä. Om du planerar att installera ytterväggar, är det viktigt att korrekt uppskatta den totala kostnaden och tidsåtgången i förväg. Även om det finns många entreprenörer som kan hyras för att installera ytterväggar, är det inte ett mycket komplicerat arbete. Spåranslutning är enkel att installera, enkel att arbeta med och har förmågan att dölja flera misstag. Det första steget för att avsluta när du planerar att installera spåranslutning är att uppskatta storleken av uppställnings krävs. Mät omkretsen av huset och höjden på rangerbangård du vill installera. Multiplicera dessa båda värden tillsammans för att skaffa bruttobeloppet av uppställnings du kommer att kräva.

Mät bredden och höjden på varje dörr och fönster ligger i det område där du vill installera rangerbangård. Beräkna arean av varje öppning genom att multiplicera bredden med höjden. Lägg till alla dessa värden tillsammans och subtrahera det totala från bruttobeloppet av uppställnings att erhålla den del av uppställnings du behöver köpa. Innan du installerar ytterväggar, gå runt i ytterkanten av huset och säkra alla buskar och träd från huset. Ta ner eventuella stuprör eller lampor knutna till huset. Ta bort den gamla Drevning mellan den gamla sidospår och eventuella öppningar. Leta reda på den lägsta hörn av hemmet med hjälp av en rad nivå och Mason linje. Gör en krita linje på byggnaden för att ange en rak, vertikal linje, och upprepa processen runt hela omkretsen av byggnaden.

Använda krita linjerna som guide, spik startmotorn band på undersidan av byggnaden. Var noga med att lämna en? "(0,6 cm) lucka där två stycken träffa varandra. Lämna samma storlek mellan könen vid alla takfot, inom och utanför hörnstolpar.

Nästa steg är att installera j-bitar kanal stickspår på sidorna och toppar alla öppningar. Dessa bitar är utformade för att passa in i Starter remsor. Nail ner j-kanal bitar för att säkra det till byggnaden.

Going i ytterkanten av byggnaden, spik ner trim under alla fönster och takfot. Tar sig tid att kontrollera kvaliteten på det arbete som gjorts på denna punkt. Lägg till fler naglar och korrigera arbetet när det behövs. Investera tiden nu avsevärt förbättrar kvaliteten på resultatet samtidigt som man minskar den tid som krävs för nästa steg. Nu byggnaden är förberedd för dig att installera rangerbangård. Börja på startmotorn band och installera rangerbangård paneler. Var noga med att sprida lederna var fjärde fot (1,22 m) för en mer visuellt tilltalande slutresultat.

När du installerar paneler, kom ihåg att de måste överlappar varandra. Kontrollera anvisningarna med stickspår för att avgöra det faktiska avståndet överlappning krävs. Stanna upp och se över anläggningen framsteg efter varje fem paneler för att de är i nivå och i linje med paneler ovan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.