Hur du vaska guld?

När du vaska guld, kan en av de inblandade största faktorerna sägas vara lycka. Ungefär som spel, det finns inga säkra sätt att hitta guld. Dock finns det några försiktighetsåtgärder man kan vidta för att maximera dina chanser att träffa guld. Det första du bör göra är att välja plats. Hitta information om områden som redan har brutits för guld. Även om huvuddelen av guldet kommer att vara borta, kommer det fortfarande finnas några rester kvar.

Vissa bäckar och floder i områden i Kalifornien är fortfarande utmärkta ställen att vaska guld. Alaskan floder sägs också vara mycket bra ställen att vaska guld. Guldrushen kan vara över, men du kan fortfarande hitta den tur i vissa områden.

Nästa sak att göra är att fullända din guldvaskning teknik. Det enda verktyg du behöver för att vaska guld är en bra stekpanna, vanligtvis en räfflade pan gjorda av metall eller plast. När du har valt din vattendrag, plocka ca fyra nävar av material från bäcken sängen. Guld är mycket tyngre än vanliga stenar och tenderar att fastna i sedimentet.

Guldet inte kommer att röra sig mycket på flodbädden grund av sin vikt. Det tenderar också att fastna i sprickorna i trä eller stora stenar. När du har ditt material i pannan, placera pannan i vattnet och flytta det i en cirkelrörelse. Den ljusare stenar och slam kommer att spolas bort från pannan och tyngre stenar kommer att hamna på efterkälken. Upprepa denna rörelse tills ungefär hälften av materialet i pannan har tagits bort.

Ta Pan ur vattnet och börjar upprepa snurrande rörelse. Tips på formen så att stenar och tyngre flingor fångas i åsar i pannan. Du kan även köpa små rör som kan användas för att spruta vatten i pannan. Detta kan hjälpa skilja eventuella stenar, nuggets eller flingor från det sediment som finns kvar i kastrullen. När du vaska guld, är det viktigt att hålla ett vakande öga. Tiny nuggets eller flingor av guld kan lätt smyga sig förbi ögat. På egen hand, de är inte så värdefulla, men om du kan samla en liten del, kanske de har något värde. Tålamod är också en dygd när du vaska guld. Du kan ha för att panorera i flera timmar innan du träffar något av värde.

Det finns en hel del roligt att vara hade när du vaska guld. Många hemsida och resebyråer ordna guldvaskning semester där du inte bara kan vaska guld, men även besöka gamla gruvområden. Det finns också guld museer och historiska turer i gamla platser gold rush. Det finns fortfarande förmögenheter göras guldvaskning, och det bästa av allt är det en hobby alla kan ta upp med knappt någon investering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.