Hur bygger jag en kakelugn?

bygga en eldstad är inte så komplicerat som man tror och kan visa sig vara en enkel metod som ökar hem värdet vid en relativt låg kostnad. Bygga en eldstad första kräver pre-byggprojektering, såsom mätning av läge och skapa design. Construction steg inbegriper inköp byggsatser och avgörande byggmaterial för skorsten installation. Installera en eldstad kräver en noggrann utredning, rätt verktyg och material samt en klarblå tryckdesign. Innan ett steg mot byggandet, det är bäst att skapa din design kring placeringen av eldstaden. Försöka skapa en grov skiss av konstruktionen och bild hur spisen passar in i rummet. Ta noggranna mätningar i rummet där spisen ska installeras för att bekräfta att det finns ett tillräckligt utrymme för att bygga en eldstad. När det tillgängliga utrymmet har fastställts, öppen spis monteringssats kan köpas. Kits varierar i storlek och sort, så köp huvudsakligen avgörs av estetiska preferenser och det tillgängliga utrymmet. Det kan vara fördelaktigt att kontakta lokala tillåta kontor innan vi börjar bygga för att avgöra om tillstånd krävs för att bygga en eldstad i en befintlig struktur. Av säkerhetsskäl är det förmodligen bäst att välja ett kit eldstad installation som står i överensstämmelse med lokala föreskrifter eld kod.

För att bygga en eldstad med en tegelsten skorsten, en hel del tid och pengar krävs normalt, och den process som normalt kräver samråd med en professionell entreprenör. De flesta husägare installeras eldstäder är fristående, direkt-vent gas modeller. Fristående enheter vanligen installeras med en separat ventilationsrör för att extrahera rök, skapa ett brett utbud av möjligheter till platsen samtidigt som man förenklar installationen. Det fristående sats vanligtvis består av spisen enhet, brännare, vent rör och montering tillbehör. Satsen kan också innehålla lameller och dörrar som matchar utformningen av enheten, om detta inte ingår, dessa objekt är ganska lätta att köpa separat. Manteln är normalt köps separat från byggsatser eftersom detta tillåter större möjligheter att anpassa sina heminredning och design.

Det är viktigt att noga följa instruktionerna som följer satsen för att undvika allvarlig skada eller potentiella faror brand. När spisen har byggts i enlighet med tillverkarens anvisningar, nästa steg är att ansluta gasledningen. Det är möjligt att köpa andelar drivet av gasol, men för ett mer autentiskt ser spis, de flesta föredrar en enhet som är ansluten till en direkt gasledningen. Enheten kan knytas till en befintlig gasledningen eller en ny linje får installeras, i båda fallen, gas anslutningar är säkrast när de utförs av yrkesmän.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.