Vilka är de olika Bonsai Tools?

Bonsai är den japanska konsten att odla miniatyr träd. Ordet bonsai består av två japanska ord, bon innebörd skålen och sai innebörd träd eller växter. Om en person vill odla en bonsai träd, bara ett fåtal verktyg behövs. p

Tools kan köpas i en mängd olika stilar och priser, men kvaliteten verktyg kommer att hjälpa en person som vårdar en bonsai på ett så effektivt och ändamålsenligt sätt. Trots att flera typer av verktyg som finns för bonsai odling, skulle de flesta gör klokt i att börja med tre grundläggande delar av utrustning. Dessa inkluderar putsning plåtsaxar, fräsar gren, knopp saxar, pincetter, skärare tråd, och en hopfällbar såg.

Putsning Shears är några av de viktigaste verktygen Bonsai en person kan äga. Dessa sax klippa av grenar, kvistar och löv i trädet. Putsning saxar kan köpas i två storlekar: fin putsning sax klippa mindre grenar medan allmänna putsning sax klippa större. Filialen fräsar klippa tjocka grenar och rötter, medan knopp fräsar används efter det att filialen har tagits bort. Den rundade bladet ratten saxen sänkorna en del av stammen, vilket gör det lättare för trädet att bilda en valk. p

Needle pincett används för att ta bort löv, ogräs, eller barr från en tall bonsai anläggning. Bonsai odlare bör investera i en kvalitet pincett med grip punkter på toppen av verktyget. Detta kommer att tillåta en person att få ett fast grepp om varje enskild del av anläggningen.

Wire skärare är bonsai verktyg som används för att skära aluminium eller koppar tråd som behövs för att koppla trädets grenar. De används också för att avlägsna gamla tråd. Folding sågar är idealiska bonsai verktyg för att skära grenar som är för tjocka för filialen saxen att hantera. De som vill använda mer avancerade bonsai verktyg kan överväga att köpa jinning tänger, jinning knivar, bonsai jord siktning skärmar och andra specialverktyg.

Oavsett vilken bonsai verktyg en person beslutar att köpa för att odla en miniatyr träd, är det viktigt att hålla dem rena. Detta kommer att ge verktyg för att fortsätta att fungera korrekt under åren. För att hålla verktyget i gott skick, ta bort smuts och kåda från utrustningen.

kan verktygen därefter rengöras med hjälp av tvål och vatten. Efter torkning verktyg, tillämpa WD-40 ®, förhindrar rost från att bildas på bonsai verktyg. Till sist, torka av verktygen torrt, ta bort alla spår av olja. Genom att ta tid för att behålla verktyg, utrustning kvar rost-fri. Slipa verktygen minst en gång i veckan så de kommer att ta skära uppgifter lätt. Förvaring av verktyg, placera dem i ett tyg eller läder väska så att de kommer att vara i ursprungligt skick.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.