Vad är tvättbara Markers?

Tvättbar markörer är ritverktyg som är idealiska för små barn som oavsiktligt kan märka sina kläder eller kropp med märken. Märken från tvättbara markörer kan lätt tas bort från kläder, hud och väggar bara genom att torka en våt svamp över ytan. Eftersom tvättbara markörer inte permanent fläck en yta, de är perfekta för hem och klassrum.

Unga konstnärer tycker om att använda markörer för att det inte är nödvändigt att uppvisa en stark press för att göra figurer och bold märken. Det tillåter dem att vara kreativa, gör en djärvare färg än varumärken som en typisk krita. Tvättbar markörer görs av ett antal olika företag och kan hittas i hem och klassrum där barnen skapar konstverk. Vissa tvättbara markörer är doftande också. När ritning med en markör, bör barnen använda tunga bitar av papper som Manila eller tidningspapper. Papperet kan anslutas till ett staffli om så önskas. Andra barn kan välja att använda tvättbara markörer till färg i en målarbok, men eftersom de flesta sidor i en målarbok är tunna, markören ofta blöder igenom till andra sidan av sidan. En nackdel med en markering att det snabbt kan torka ut om barnet förlorar markörs topp. Om en tvättbar markör torkar ut eftersom den var utsatt för luft under en längre tid, kan en förälder köpa tvättbar färg för att återvinna markören. Barnet dips den uttorkade marker i tvättbar färg och kan använda markören för att rita. Att göra hemgjord markörer, noggrant rengöra en tom flaska skokräm eller roll-on deodorant flaska. Nästa, fyll flaskan med tvättbar färg. Barnet kan använda för att rita och måla med den här hemgjord version av en markör.

Tvättbar markörer är den idealiska val för barn eftersom de är icke-toxiska och inte permanent fläcken kläder, hud eller väggar. De kan köpas genom online-handlare, stormarknader, lågprisbutiker, och alla andra platser som säljer båtar ex för barn. De finns i olika färger och storlekar och säljs till olika priser. Ritning med tvättbara markörer är ett sätt att barnen kan skapa sina egna konstverk med djärva färger och intressanta former. Barn kan uttrycka sin kreativitet med hjälp av markörer, och föräldrar kan vara säkra på att barnen inte kommer att förstöra huset om de beslutar att skapa ett mästerverk på väggarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.