Vad är självlaminerande Sheets?

självlaminerande ark är enskilda ark papper som används för att ge en skyddande täcker över dokument eller andra liknande poster. Självlaminerande ark finns i olika storlekar, från vanliga brev storlek mindre etikett stora ark. Självlaminerande väv kan kallas så därför, snarare än att kräva tillgång till speciell utrustning, arken kommer färdig att använda.

Mest självlaminerande ark arbeta med lim. Den självhäftande ark är täckta med en klar plastfilm som kan dras tillbaka och byts sedan ut över toppen av objekt som ska lamineras, som skall införas mellan film. Vissa självlaminerande ark aktiveras av värme i en liknande process som standard laminering maskiner. Enda värmekälla behövs är ett vanligt strykjärn.

Båda typerna av självlaminerande ark är idealisk för de flesta hem och använder kontoret. Självlaminerande ark är också användbara för många typer av hantverk projekt, från hemlagad glasunderlägg till scrapbooking projekt. Andra förslag på användning av självlaminerande ark innehåller viktiga dokument som student ID kort, visitkort barns flash-kort och allt annat som är gjord av papper eller vykort som du vill skydda för kontinuerlig drift.

hållbarhet hos självlaminerande ark passar de flesta hem projekt och använder Office, men inte lika länge som professionell laminering. Självlaminerande ark, både självhäftande och värme aktiverad, kan inte tåla maskintvätt, men kan torkas ren med en fuktig trasa. Lärarna kan konstatera att självlaminerande ark ger ett snabbt och bra sätt att skydda klassrummet dekorationer och referensmaterial för upphängning i klassrummet.

-Self laminering ark kan köpas i alla sorters storlekar och utseenden på nästan alla kontorsmaterial återförsäljare, samt flera stormarknader på kontoret och skolans utbud avsnitt. Kontorsvaror återförsäljare göra det bästa urvalet av olika storlekar och utföranden. De flesta typer av självlaminerande skivor säljs i förpackningar med flera blad. Förvara användningsområden i åtanke när du köper en förpackning, och kom ihåg att normalbrev-storlek är den mest flexibla, eftersom de kan kapas till valfri storlek. Följ tillverkarens anvisningar för användning och tänka på de begränsningar innan laminering viktiga dokument.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.