Vad är några användningsområden för appliqués?

appliqués är utskurna mönster som finns i många olika stilar i tyg eller tapet. Du kan använda dem separat eller skapa din egen design omkring dem. Appliqués kan användas på kläder, heminredning och väggar.

Store-köpt appliqués avsedd att användas på kläder är oftast gjorda av polyester eller rayon satin tråd. Vissa appliqués har metallisk tråd och /eller paljetter eller pärlor. Det finns flera bra sätt att använda appliqués om kläder för män, kvinnor eller barn. Ett sätt är att anpassa tillhörigheter såsom en ryggsäck eller en tröja med applikationer som avspeglar ett personligt intresse som ett djur motiv för djur älskare eller ett musikinstrument applikationer för en musiker.

Ett annat sätt att använda appliqués kreativt på kläder är att täcka en permanent fläck. Denna teknik kan spara ett plagg som annars skulle behöva kasseras eller återvinnas. Appliqués kan vara särskilt söt på barnens kläder och det finns många typer av barns appliqués såsom nallar, blommor, sport logotyper och mycket mer. Samordna de applikationer som passar stil och färger i kläderna. -antingen köpta eller hand eller maskin appliqués sys kan också klä upp husgeråd såsom kuddar och handdukar. Motiv kan klippas ur mönstrat tyg fållad och sedan sytts på heminredning. Till exempel kan enskilda fiskar kan brytas av fisk mönstrat tyg och när kanterna är fållade att förhindra nötning kan appliqués läggas till ett badrum handduk. Ribbon eller fläta trim kan också fungera bra med appliqués på en handduk.

Wallpaper appliqués ofta ser ut och fungerar som gigantiska klistermärken. Många av dem är skal och piska. Du kan ofta flytta dem om du inte tycker om när du först placera dem på väggen. Wallpaper appliqués kan vara speciellt roligt för ett barns rum och kan användas för en väggmålning titta på en vägg. Bara måla väggen en accent färg eller två först och sedan kanske måla om vissa lagt detaljer kring appliqués. Många olika barns tapet appliqués finns till exempel djur, lastbilar, blommor, sport och licensierade tecken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.