Vad är några Paper Plate hantverk?

Mångsidig och lätt tillgänglig, papperstallrikar är ett enkelt och roligt källa att vända sig till när listigheten humör strejker. Barn i alla åldrar kan skapa hantverk papper tallrik. Lägg på några fler leveranser och lite fantasi och idéer för plåt skapelser är oändliga. De kan skära, limmade, häftade, vikta, målade och förvandlas till allt från konst att hänga på väggen till faktiska objekt för lek. En särskilt enkel och funktionell projekt är en tamburin. Detta kräver två plattor per barn, flaska mössor, en häftapparat, ett hål, garn och färg. Första har varje barn måla baksidan av hans eller hennes plattor. När färgen torkar, sätta en tallrik ett bord och slänga några flaska lock på det. Sätt den andra plattan ovanpå det så att de två insidor möts. Krampa runt, använd sedan hål till jämnt hål i ytterkanten. Låt barnet tråd tråden genom hålen som livar upp lite. Tie av garnet och tamburin är redo att gå.

Paper Plate hantverk kan också användas för lärande. Lära barn att berätta tiden med ett papper platta klocka. Varje barn kommer att behöva en pappers tallrik, en Brad fästdon, bygg papper, och en markör eller krita. Först hjälpa barnet skriva siffror på urtavlan, och göra märken som visar timmar och minuter. Klipp ut "händer" från bygg-papper, sedan hål i ändarna på händer och mitten av papperet plattan med Brad fästelement. Fäst händer och att det-instant klocka!

Paper Plate hantverk kan vara mer genomarbetade och passar för äldre barn också. Hand Puppets är ett utmärkt sätt att stimulera fantasin hos ett äldre barn. En typ av marionett kan göras med två papperstallrikar, en äggkartong, måla, påsk gräs och en häftapparat. Klipp ett papper platta över mitten av plattan, är noga med att inte skära hela vägen igenom. Det bör vara en skåra i mitten med ungefär en tum i oslipat skylt på varje sida.

Nästa, skära ut en sektion av äggkartong som inkluderar två "bubblor" som ska användas för ögonen. Lämna en bit av kanten på dem, och använda kanten häfta dem till plattan. Placera den här plattan på en annan orörd tallrik, och häfta ihop allt i ytterkanten. Inred med färg eller måla och när barnet är redo, är plattan vikt vid skåran så att barnets hand kan glida in och marionett är redo att gå.

Det finns så många papper tallrik hantverk som ibland är det kul bara att ställa ut tillgångarna och låta barnen göra sin egen skapelse från scratch.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.