Vad är några Hantverk för småbarn?

Alla Barn älskar hantverk och även små barn saknar vissa av manuell skicklighet som krävs för de mer komplicerade projekt, de är inget undantag. Hantverk för småbarn kan förbättra fin motoriska och kognitiva färdigheter. Vissa hantverk för småbarn behöver mycket hjälp från en vuxen, men andra är tillräckligt enkla för ett barn att klara sig utan hjälp. Varje projekt där klistermärken, lera, eller instrument ritning är alltid ett bra val.

Cereal smycken är ett populärt projekt i hantverk för småbarn kategori. Det enda som krävs poster piprensare och någon form av spannmål med ett hål i mitten. Detta är en aktivitet som kan utföras utan mycket hjälp, och det är ett bra mellanmål också! Ge barnet en piprensare och en hög med spannmål och visa hur Trä piprensare genom hålen i spannmål. Den färdiga produkten kan sedan fästas kring barnets handled för att användas som ett armband eller några rengöringsmedel rör kan anslutas genom att vrida ändarna ihop och används för ett halsband. En annan vinnare på hantverk för småbarn listan är skallra flaskor. Krävs Supplies är en vattenflaska, tratt, lim, ris och knappar, pärlor eller föremål liten nog att rymmas genom munnen av flaskan. Placera tratten i munnen på flaskan och håll den där medan barn använder en sked för att skopa ris och dumpa det i tratten. Låt toddler fortsätta tills flaskan är ungefär en fjärdedel av vägen full.

Sedan tar du bort tratten och låta barn markera de objekt han eller hon skulle vilja placera inuti flaskan. Detta är ett utmärkt tillfälle att göra det möjligt för barnet att praxis räknas som objekten ned i. När barn är nöjd med den mängd som lagts gäller lim på kapsylen, vrida på och vänta tills den torka. Nu toddler kan skaka hans alldeles egna noisemaker.

Små barn älskar att dra saker och föra upp punkter på saker. Hjälpa dem att göra väskor anpassade leksak till tote sina fynd eller hjälp med leksak städa. Det enda som behövs poster tyg färg och ett örngott. Använd färg för att skriva barnets namn på örngott, sedan hälla färg på en pappersmaskin tallrik och hjälpa barnet att trycka på en handen i plattan, sedan ut på örngott. Upprepa så önskas, sedan när färgen torkar, kan barn använda örngottet att samla in leksaker som han kan dra från rum till rum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.