Vad är några Christmas Crafts?

När människor dekorera till jul, vissa föredrar att köpa färdiga dekorationer, medan andra föredrar att göra sina egna. Christmas hantverk kan utarbeta, eller tillräckligt enkla för hela familjen att göra. Family Christmas hantverk är förmodligen den mest populära, och dessa är ofta tillverkade av vanliga hushållsartiklar.

Trummor är lätt Christmas hantverk. Den Crafter klipper papp rulle toalettpapper i hälften. Han eller hon omfattar även sedan slutar i filt i cirklar i önskad färg. Sidorna täcks sedan med filt också. Tusch limmas på rullen. Smala dekorativa flätor eller rick-rack används för att dölja sömmarna. En slinga av fläta gör prydnad hängare och korsade tandpetare kan limmas ovanpå för drum sticks.

Även i lätt julen hantverk kategori är tyg klubbor. Den Crafter nedskärningar torg jul-print Calico eller annat tyg i tre-tums torg med tandning sax. Polyester Fiberfill är sedan i mitten av torget. Ändarna utarbetas och säkras löst med tråd. En lollipop-minne sätts in i öppningen och tyget är ordentligt säkrad med dekorativ fläta, med en slinga vänster för att hänga på trädet.

Christmas hantverk kan också bakas. Salt degen ornament är populära, liksom Cinnober män. En blandning av kanel, kryddnejlika, socker och mjöl formas till figurer pepparkakor människan och bakade. Ett gem petade genom huvudet innan gräddningen kommer att lämna ett hål genom vilket ett band kan dras till en galge. Detsamma gäller för prydnadsföremål salt deg, som besprutas med schellack efter gräddningen, för att bevara dem.

Peppermint godis också göra bra jul hantverk. Den Crafter unwraps bara sex pepparmynta godis och lim dem tillsammans, kant i kant, i en cirkel, skapa en krans. När limmet torkar, det Crafter sprutar det godis krans med shellack och band på band eller fläta att hänga det. kan en lätt krans göras från den gammaldags metoden för besträngning popcorn och tranbär på tunga sytråd. Papper kedjan kransar är också enkelt. Den Crafter skär helt enkelt remsor av bygg-papper om fyra inches (10 centimeter lång och 1 1 /2 inches (4 cm) bredd. Han eller hon gör samverkande nät med remsorna tills kransen är av önskad längd.

Internet är fullt av julen hantverk passar alla åldrar. En sökning kommer att avslöja tusentals idéer är bra för alla smaker och plånböcker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.