Vad är några Cardstock hantverk?

Cardstock hantverk är hantverk som utförs med vykort papper. Vykort är tjockare än vanligt papper, vilket gör det stadigare och lättare att arbeta med. Vykort hantverk gjort med goda, tjocka, kvalitet vykort kommer att hålla längre och har en mer framstående och tilltalande utseende till dem.

Några enkla vykort hantverk är bokmärken och häften kupong. Dessa är populära när du gör hantverk i ett klassrum. Bokmärken kapas till önskad storlek, ett hål slog till slut och ett band är uppbunden genom. Laminering bokmärket kommer att göra det längre. En kupong häfte görs ofta med "kuponger" för att ge föräldrar eller betydande andra som gåva, låt personen att lösa in kupongen för vad det kan erbjuda. Dessa är populära för barn att göra i kyrkan eller i skolan för Mors dag och Fars dag. De är också populärt för presenter på Alla hjärtans dag för någons signifikant andra. En av de mest populära vykort hantverk är kort och kuvert. Vykort kan skåra, vikas och inredda därför att skapa ett kort. Papper kan sedan mål och skär, sedan viks och limmas ihop för att producera ett kuvert för att matcha kortet. Kortmakeri är en stor hobby, och handgjorda kort göra en fantastisk gåva.

Scrapbook layouter är ett utmärkt sätt att bevara minnen. Bakgrunden flesta layouterna är gjorda med god kvalitet vykort. Detta ger scrapbooker en stabil bakgrund att arbeta med. Den scrapbooker lägger sedan bilder och utsmyckningar för att avsluta layouten. Färdiga layouter placeras i ett album att titta på i många år. p

Cardstock kan rivas för att ge scrapbook layouter och kort nödställda utseende. Infärgning kan läggas till den slitna kanter för att betona utseende. Andra alternativ att använda slitna vykort papper riva björnar. Riva djuret slut på papper i stället för att minska den ger en suddig utseende, vilket gör det vara mer realistiskt.

Cardstock är stor för att göra receptkort. Receptkort kan smyckas med band eller klistermärken för att göra korten mer attraktiv. Receptkort kan placeras inuti en burk matlåda som ändrats och dekorerade.

Exploderande rutan album är ett kul vykort crafting alternativ, och är gjorda med endast vykort. Dessa fält har tre lager av vykort som klipps, skårade och vikas upp i form av en låda. Ett lock som har gjorts av vykort placeras sedan ovanpå lådan. När locket lyfts bort rutan exploderar rutan "och öppnar upp, avslöjar lager av fotografier.

Några andra idéer på vykort hantverk är matchbooks och konstnär kort. Homemade matchbooks görs med endast vykort och ser exakt ut som en Matchbook men större. När Matchbook öppnas det inte avslöja matcher, i stället det avslöjar fotografier.

Artist samlarbilder ofta med vykort. Konstnären använder olika media och design kortet som önskat. Artist samlarbilder anses små konstverk som förs vidare från en person till en annan. De handlas från person till person liknar handel praxis baseball cards.

p

Cardstock kan köpas av enstaka blad eller i högar av papper ordnade efter färg eller tema . De kan vara rena färger eller mönster och finns i olika storlekar. De är lätt tillgängliga i klippboken butiker eller i båten avsnitt i andra butiker. Detta gör det bekvämt för den som vill hitta någon typ av vykort för listigheten ändamål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.