Vad är halvrund Wire för?

Półokrągłe tråd används för tråd-omslag och smycken hantverk. Liksom namnet antyder, halvrund tråd är platt på ena sidan och rundade på motsatta sidan, så det kan låg platt mot en rak yta men ser runt till betraktaren. Smycken att experter använder sterling silver eller guld halvrund tråd för att göra armband, örhängen, halsband, broscher och ringar. Eftersom halvrund tråd representerar det bästa av två världar, eftersom den kombinerar kvadratiska och runda tråd, är det till ett användbart material. Crafters värde denna typ av tråd för "förpackning", som betyder hårt linda ihop kabeln runt annan metall bitar, pärlor, stenar, eller charm. Ofta utgör halvrund tråd inte de stora strukturen i ett örhänge eller PIN-kod, men det binder andra större delar tillsammans. Populära plagg ingår änglar, Faeries, blommor, fåglar och abstrakta siffror.

Människor som hantverk smycken behöver halvrund tråd i de flesta av sina pjäser. En enkel armring armband kan göras från ett par längder på torget, runda och halvrunda tråd i kontrasterande färger. Dessa typer av tråd finns ofta i 14 och 18 karats guld, sterling silver, och koppar. Flat nosed smycken tång kan försiktigt böja och kurva kabeln utan att orsaka Kinks eller pressningar. Du kan välja rätt halvrund tråd med tanke på dess spårvidd, eller storlek, och dess mjukhet, eller hur lätt det kommer att bend. Till exempel kan du välja en medium-mätare, såsom 20, med en angiven formbarhet "mjuk". Beroende på din teknik, kan du använda "död mjuka", "hårda" och "halv hårt. " Styvare tråd är starkare, men svårare att manipulera i känsliga loopar.

Naturligtvis kan nästan alla kreativa företag hävas med hjälp av halvrund tråd. Det kunde anpassa mångfacetterat, kristall pärlor på ett galler som täcker en innehavare glas ljus. Det kan också svepa en tung ametist sten för att skapa ett hängsmycke halsband. Tiny "seed" pärlor kan vara uppträdda på en liten lampskärm för en Värmeljus ljus. Flesta crafters försäkra amatörer som ett generöst utbud av halvrund tråd kommer komma till nytta i många projekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.