Vad är ett broderi Tool?

Det finns flera olika typer av broderi. Den vanligaste formen av broderi ger en smidig mönster av tråd som sys ihop så att den helt täcker materialet för att bilda mönster. Det viktigaste broderi verktyg i detta formulär är ett broderbåge eller Gripper ram för att hålla tyget sträckt medan arbetet utförs. Brodyr nålar används också, som finns i olika storlekar för att tillgodose olika storlekar broderier tandtråden och band. En annan typ av broderi är punsch broderi. Även känd som ryska broderi, är punsch broderi en gammal form av broderi som har återupplivats och blir allt populärare. Denna typ av broderi liknar latch hooking, eftersom det skapar en tjock lugg på den färdiga sidan av arbetet. Som med den första formen av broderier, ett broderi band eller en Gripper ram används för att hålla tyget på plats. Ett broderi verktyg som kallas ett slag nål används sedan för att infoga små loopar genom att trycka på tråd genom från baksidan av tyget. ett broderi stansverktyget finns i olika storlekar, och några har utbytbara nålar i olika storlekar. Detta gör det möjligt att använda bara en del av broderier tandtråd, många på samma gång, eller ens något tjockare såsom band. Den tandtråd träs genom stansverktyget med den långa änden kommer ut i toppen, så att den matas in i stans med varje stygn. Efter varje punch, flyttar användaren broderier verktyget över flera trådar i väven, och gör en annan stygn. För att undvika att dra loopar tillbaka ut, är nålen fått beta på tyget när den förs från en söm till nästa.

Varje broderi verktyget måste väljas med omsorg. Till exempel måste alla typer av nål vara rätt storlek för tandtråd eller band som används är. Ett broderi punch verktyg som har flera olika fästen storlek nålen är ett populärt val bland konstnärer broderi punch. En annan viktig sak att tänka på är vilken typ av broderbåge ska användas. En speciell hoop kallas Gripper ram är ofta att föredra, eftersom den gör ett bättre jobb med att hålla tyget som ska broderas. Dessutom har många experter tyder på att nybörjare använder mindre broderier fälgar eftersom de är så mycket lättare att arbeta med.

Andra verktyg som kan användas i brodyr inkluderar brodyr saxar, stämplar för infärgning mönster, eller ett järn överföra mönster på tyg från speciella papper eller strykning en smältsäkringar iron-on stabilisator på baksidan av tyget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.