Vad är en stickad Remnant filt?

En stickad kvarleva filt kan ta många former som det begränsas endast av fantasin! Lämningar kan vara rester av tidigare stickade material eller bitar av överblivna garner. En typ av stickade kvarleva filt innebär att lägga till nya stickade bitar av en gammal stickad pjäs, som bärgades resterna av en barndom baby filt. En annan typ av rester filt är en stickad från alla möjliga olika färger och typer av garn kvarleva från tidigare stick projekt och /eller köpt på rea.

Mycket gillar tanken på ett lapptäcke, där överbliven garn lämningar kan först stickad i geometriska former eller remsor, knytas ihop för att göra en stickad kvarleva filt som är både nyttig och vacker. Den stickade bitar kan vara stora eller små, och öppna och Lacy eller tjock och chunky eller någon kombination av dessa. Några stickare föredrar att binda garnet kvarleva ändarna ihop och sticka hela filten på rundstickor. Andra uppskattar den flexibilitet som stickning lätt-totable fyrkanter som kan göras var som helst, t. ex. en läkarmottagning väntrum eller på kollektivtrafik. En stickade kvarleva filt är inte bara påhittig, kreativ och praktisk, är det en stor gåva också! En ny filt tillverkad av stickning nya bitar och fästa dem runt ett omhuldat barn filt är en utmärkt "Going Away to College" gåva. Du kan även göra en enkel stickad kvarleva filt med en enkel stickad disktrasan mönster, med alla olika storlekar nålar och alla olika typer av garn, göra filt rutor att sy ihop.

Stickning med återvunnet garn är ett annat sätt att göra en stickad kvarleva filt. T. ex. garn tillverkade av återvunnet silke kan producera en kvarleva stickad filt med en elegant rustik struktur som leder till mjuka stråk av färg hela. Naturfiber garner kan bli mycket dyrare än akryl garn, men ger ett mycket unikt utseende till inredning. Handspun garn kan fastna lätt, men som kan lägga till i rustikt utseende. När man använder många olika strukturer av garn i en stickad kvarleva filt, är det oftast bäst att begränsa användningen av färg. Å andra sidan, om endast en typ av garn som används i en stickad kvarleva filt, många olika färger och /eller många olika stickning sy mönster kan användas för att lägga ränta. Himlen är gränsen, men någon gång bör användas planera hur den stickade kvarleva filten ser ut innan det.

Det är oftast bäst att samla några garn lämningar, tänka på hur man använder dem, och sedan förbereda för att starta din stickade kvarleva filt. Ytterligare bollar av garn kan köpas billigt från försäljning soptunnor på garn butiker eller på sparsamhet butiker. Vissa människor även klippa och hem bitar av gamla stickade tröjor, köpt på second hand-butiker eller finns i garderober, att använda i en stickad unik kvarleva filt. Överblivet garn klipp inte bara gör stora stickade kvarleva filtar, men underbara kuddar, sjalar, kläder docka, och tröjor hund också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.