Vad är en sladdlös Jigsaw?

En sladdlös pusslet är en batteridriven elverktyget. Den består av en fram blad, en metall fotplatta som vilar på det material som ska tas ut, och en motor som i ett plasthölje. Liknar nedskärningar gjorts med hjälp av bandsåg, den sladdlösa sticksåg är idealisk för böjda skär och stansning på grund av den tunna, ytliga blad som används. Det finns två grundläggande organ typer att välja på när man väljer en sladdlös sticksåg. Övre Sticksåg är utformad med ett stort handtag som utgör den övre delen av sågens bostäder. Ett fat-Sticksåg erbjuder inga handtag och är helt enkelt insett runt kroppen av sågen. av strömmen till en sladdlös sticksåg kommer i form av ett batteri. Batteriet storlek kommer att variera beroende på tillverkare, men kan variera från 12 volt ända upp till 24 volt. För de flesta större byggapplikationer, batteri för denna typ av såg måste vara minst 18 volt. En batteriladdare och ersättningsbatteri vanligtvis säljs med tillsammans med sågen.

Klingor för sladdlösa sticksågar är i allmänhet 2 till 3 inches (5. 08 till 7,62 cm) lång och 1 /4 tum (0,635 cm) bred. Avstånd över sågtandade tänder i ett blad är vanligtvis mindre än 1 /16 av en tum (0,158 cm). Blad tillverkas för ett antal tillämpningar, inklusive allmänna ändamål vedhuggning, ned-skär laminerade blad för counter tops, hårdmetall-grus keramiska knivar för kakel, och klingor för kapning av metall. p

Sladdlösa sticksågar kan användas både yrkesmässigt och hantverk applikationer. Idealisk för skärning snäva kurvor, är dessa sågar ofta anställda inom skärande stenciler och runda former. Sladdlös Pussel kan även användas för att göra vertikal nedskärningar vid installation träpaneler, till exempel; horisontell bänk nedskärningar, störta styckningsdelar kran hål i badrum eller kök toppar counter; utbrytning utan nedskärningar på plywood, och fasade minskar också. Bevel nedskärningar görs lätt genom att justera fotplattan till önskad vinkel.

Att tänka på innan du köper en sladdlös sticksåg kan innehålla specifikationer som utan verktyg förändringar blad, en kraft och fart switch som är lätta att nå, en fläkt som håller den skärande linjen klar, lämplig effekten, och den enklaste modellen att greppa. Vissa modeller erbjuder omloppsbanor styckning, vilka effekter hastigheten snittet samt hur grov snittet blir. Även storleken på vibrationer den sladdlösa pusslet skapar medan styckning är viktigt att tänka på eftersom den direkt kan påverka precisionen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.