Vad är en kombination Square?

En kombination torg används i träbearbetning att bidra till att vinklarna som krävs för att slutföra projektet. En kombination kvadrat används normalt för att utforma hus eller i små woodworking projekt, såsom skåp och Dekoratör. Det finns flera olika typer av rutor tillgängliga för träbearbetning, såsom inramning torget , prova kvadrat , och precision stål kvadrat , men kombinationen torget är den mest populära och anses allmänt vara den mest användbara. Förutom att hjälpa Woodworker åtgärden en 90 ° vinkel för mönstret skapas har kombinationen torget i 45 ° skuldra som används för att kontrollera och lägga ut miters. Denna funktion är användbar för Woodworker eftersom det eliminerar behovet av att använda ett separat verktyg för att lägga ut den miter. Kombinationen Torget är mer effektiv än andra typer av rutor, eftersom den kan slutföra två jobb. En ratten sitter på regel-typ blad används för att flytta kombination fyrkantiga huvud. Detta bidrar till att skapa en nära kroppen längs önskad vinkel. När du beställer en kombination kvadrat, är det viktigt att välja en som är enkel att justera. Annars kan kombinationen kvadrat frustrerande och svår att använda.

Kombinationen torget har också en Scriver, som är inrymt i huvudet, och en injektionsflaska som används för att avgöra om virket är jämn och lod. Detta är användbart när man skapar vinklar eftersom det garanterar att de är korrekta. Även minsta felaktighet kan orsaka att hela projektet gå snett. Lådor i små projekt kan sticka eller öppna på egen hand, dörrar i hus kan inte stängas ordentligt, och ett helt hus kan titta snett eller krokig om kombinationen torget är felaktiga eller inte används på rätt sätt.

Lyckligtvis kan en kombination kvadrat lätt testas för noggrannhet genom taping ett papper till en styrelse med en rak kant. Det är viktigt för kanten av bordet för att vara helt rak. Annars kommer kombinationen torget inte korrekt efter omgruppering.

Efter att tejpa papper till styrelsen, bör kombinationen torget hållas mot kanten och en linje bör dras längs den yttre kanten av bladet. Vidare bör kombinationen kvadrat vänds så den motsatta sidan av bladet är vänd uppåt. Kombinationen torget måste sedan anpassas till kanten av beståndet och en andra linje skall dras om 1 /32 inches (0. 079 cm) från den första. Om kombinationen torget är korrekt, kommer dessa rader vara helt parallella.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.