Vad är en elektronisk Stud Finder?

När hängande tunga bilder eller hyllor, är det viktigt att snabbt kunna hitta reglarna i väggen. Den traditionella metoden för att hitta reglar har varit att söka efter platser i trä spackel där baseboards har spikades upp reglar eller lätt pund väggen tills du ser en plats som inte är ihåliga. Eftersom det är lätt att göra fel med denna taktik är dock en elektronisk stud hitta en klok investering för varje husägare.

En elektronisk Stud Finder är ett verktyg som används för att hitta reglarna inuti hemmets väggar genom att mäta förändringar i vägg densitet. Elektronisk stud finder kan köpas överallt där hemma förbättringsmetoder säljs. De flesta är gjorda av lätt plast och många har extra stoppning för att förhindra oavsiktliga skador på din vägg. Helst ska du vill söka efter en stud Finder med en skanning djup på minst 1? inches. En automatisk omkalibrering funktionen är användbar om du råkar oavsiktligt flytta verktyget bort från stuteriet plats innan markerar platsen.

Elektronisk Stud finders finns i olika prisklasser, de dyrare modellerna med avancerade funktioner som kan vara till nytta för dem som har ett seriöst intresse för snickeri eller gör-det-själv-projekt. Till exempel, medan den billigaste elektroniska stud finders ange stuteriet position med en rad blinkande färgade ljus, högre kvalitet modeller ofta använder en klarsignal för att hjälpa dig hitta studs. Dyrare stud finders har också en djupare avsökningsområde som kan vara till hjälp när du arbetar med tjockare tapeter.

Även elektroniska Stud finders är användbara verktyg, har de några nackdelar. En elektronisk Stud Finder är endast avsedda för att arbeta med trä reglar, så gadgeten är i princip värdelös om ditt hem använder metal studs innanför murarna. Spik, tråd, eller metallrör kan också kasta bort läsarna i vissa elektroniska stud finder modeller.

Ett bra tips för att arbeta med en elektronisk stuteriet Finder är att minnas att trä reglar är nästan alltid ligger 16 inches apart. Detta betyder att du inte behöver ta sig tid att markera varje stud i väggen när man arbetar på ett stort projekt. Enkelt hitta den första stuteriet och mät därefter att markera ytterligare reglar som behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.