Vad är en Kylskåpsmagnet?

Ett kylskåp magnet är en liten magnetisk anordning som används för att hålla olika hushåll papper mot ett kök apparat. Kylskåpsmagneter kommer att hålla sig till en diskmaskin, arkivfil, eller nästan alla slät metallyta. Även kallad kök magneter, kan de användas för att hålla inköpslistor, kuponger, fotografier, barnens konstprojekt, eller viktiga påminnelser. Även ett budskap om kärlek kan fästas i kylskåpet med en praktisk, dekorativ magnet. Det är ganska rutin för de flesta människor att besöka köket flera gånger om dagen, gör dörren till ett kylskåp ett bra ställe att lägga anmärkningsvärd papper. Magneter på ett kylskåp erbjuda en sinnrik alternativ till den typiska anslagstavlan setup. Dörren och sidorna av ett kylskåp rymmer en stor skylt utrymme där flera kommentarer som skall publiceras på en gång. Inga stift eller tejp behövs, bara en tillräckligt stor kylskåp magnet för att hålla varje objekt säkert. Det finns så många stilar i kylskåpsmagneter tillgängliga, skulle det vara omöjligt att nämna dem alla. Små magneter kan limmas till nästan alla objekt: snäckskal, stenar, simulerad livsmedelsprodukter, blommor, djur, seriefigurer, eller någon annan liten småsak kan tänka sig. Kylskåpsmagnet samlare har i allmänhet lite problem samla ihop någon typ av magnet önskat. Crafty typer kan enkelt göra sin egen med delar finns i någon hobby butik eller konsthantverk butik. P

Kök magneter ofta säljs på spinning rack, med vissa typer ordnas i särskilda grupper. En av de mest populära stilar har barnens namn på dem, vilket gör det perfekta komplementet till en kär Crayon ritning. Standarden namn är vanligtvis tillgängliga och organiserade i bokstavsordning för enkelhetens skull.

kylskåpsmagneter är inte alltid används för att hålla ett papper, ibland magneterna stå ensam som konst. Ett exempel kallas magnetisk poesi. Poesi magneter säljs som en grupp av individuella magnetiserad ord som kan konstnärligt arrangeras och omarbetats för att göra unika dikter.

Några affärsmän har upptäckt magnetiserade visitkort. Medan den typiska papper visitkort är ofta fyllda i en låda eller kastas ut med soporna, konsumenterna är mer sannolikt att behålla ett visitkort som har en funktionell användning. Kylskåpsmagnet kort är både nya och användbara. Kontorsvaror butiker säljer skivor av magnetiska visitkort som fungerar i de flesta hem skrivare. Det finns också många online-skrivare som gör magnetiska visitkort.

kylskåpsmagneter vanligen ges ut som en nyhet gåva. Platta bitar av magnetiserade material kan vara märkta med en annons eller ett meddelande som konsumenterna kan hålla sig till sitt kylskåp som en påminnelse. Dessa lätta kök magneter kan skickas till potentiella kunder, eller ingår i en order, till exempel med en pizza leverans. När annonsen fästs i ett kök, får den vara kvar i åratal, vilket gör Kylskåpsmagnet en särskilt lång livslängd marknadsföringsverktyg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.