Vad är en Dammfri Sander?

En Dammfri Sander är en typ av elverktyg som används i många branscher för många ändamål. Beroende på program som den är utformad, kan den slipmaskin varierar i storlek och form. En Dammfri Sander är huvudsakligen en omloppstid eller Bandslip som har konstruerats eller modifierats så att sugning bort slipdammet innan man kan andas genom en arbetstagare eller bosätta sig i ett rum.

Dammfri slipning är inte bara bra för arbetstagarnas hälsa och säkerhet. Det är också till nytta i arbetet områden som redan möblerade. Detta håller slipdamm från att falla i elektronik och annan känslig utrustning. I ett hem inställningen skapas Dammfri slipning mindre cleanup tid för villaägare.

Gips Sanders hjälpa installatörer och andra yrkesgrupper drywall att skära ned på damm samtidigt som man maximerar nå den höga väggar. Gips damm är särskilt bra, vilket gör det svårt att rengöra och skadligt att andas. En Drywall Dammfri Sander har ofta ett rektangulärt huvud och använder normalstora drywall slippapper eller sandpapper. Det kan vara handhållen, med en drywall sugslang adapter, eller det kan hjälpa till att nå höga platser med en förlängning stång och fäst vridbart huvud. Denna typ av slipmaskin är alltid en planslip, snarare än en Bandslip. En Dammfri slipmaskin kan också vara ett motordrivna verktyg som används av snickare och hemhantverks entusiasten på trä eller drywall. Den kan köras på batterier eller har en strömsladd. Dessa små handhållna enheter har vanligtvis en cirkulär eller triangulär orbital huvud. Sådan Dammfri slipmaskin kräver särskild sandpapper med krok och ögla stöd för att passa in på icke-standardiserade orbital huvudet. Vissa handhållna modeller Bandslipmaskiner, men dessa är ofta större och tyngre än handhållna planslipmaskin. Dessa handhållna modeller oftast kommer med en liten samling väska, snarare än en adapter för en sugslang. Den största typen av Dammfri Sander är golvet Sander. Denna stora, tunga Sander brukar på samma sätt som mindre planslipmaskin, men i mycket större skala. I vissa fall, golv Sanders är bältet-Sanders stället för planslipmaskin.

är den mest kraftfulla Dammfri Sanders drivs av en gasdriven motor finns utanför byggarbetsplatsen. En lång sugslang är knuten till vakuum motor och släpade in i arbetsområdet. Den Sander är då ansluten till sugslang. Den gasdriven motor garanterar större sug, och därför bättre stoftavskiljning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.