Vad är en Candy Wrapper armband?

en godis omslag armband är ett armband gjort av godis omslag som viks för att skapa kvadrat länkar. När länkarna är förenade i en sicksack formad, ett färgglatt band bildas. Färger och effekter beror på att typen av godis omslag. Gum omslag och presentpapper kan också användas för att skapa armband godis omslaget. Det finns många steg-för-steg handledning online på hur man gör armband av godis omslag. Några av dessa har fotografier som visar exakt hur man gör ett armband candy wrapper. Den grundläggande metoden är att först vika omslaget på längden till dragspel-veck typ. Veck som vanligtvis redan i omslagen påverkar inte resultatet av armbandet. Täckbladet är sedan vikt på halv många gånger tills det är ett litet torg samband med den färg som visar på outsides av pjäsen.

båda ändarna av en länk förs in i båda ändarna av nästa länk och så vidare tills armbandet är stort nog. Ett enda band gör en grundläggande armband. Cuff stil candy wrapper armband kan göras genom att skapa flera band. Det kan ta ungefär 30 till 45 godis omslag göra ett band. The Candy kan tas bort från omslag och lagras i en plastpåse eller burk.

konsten att göra smycken från godis omslagen är åtminstone några decennier gammal. Båten kommer tillbaka igen eftersom det är ett bra sätt att återvinna mat omslag och används vira folie gåva som ofta inte accepteras i grundläggande återvinningsprogram. En candy wrapper armband kan vara mycket attraktiva om de använda färgerna är väl genomtänkt.

godis omslag armband har en färgglad, serietidning titta på dem medan andra inte ens ut som de är gjorda av papper. Shiny armband kan göras med hjälp av omslag folie godis eller folie presentförpackningar. Vissa människor lägger till en tofs eller andra tillbehör till sina handgjorda armband candy wrapper. Bälten, choker halsband och även koppling kontantkort kan också göras med hjälp av samma armbandet candy wrapper länka metod.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.