Vad är en Baby korsstygn?

Baby korsstygn är en form av korsstygn som fokuserar på att skapa baby-relaterade hantverk, bland annat presenter till nyblivna föräldrar och deras barn. Talrika baby korsstygn mönster böcker och byggsatser finns i hantverk butiker och via Internet, och ett antal webbplatser också nedladdningsbara mönster som konsthantverkare kan använda, inklusive fri stygn baby cross mönster. Cross sömnad är en mycket enkel metod för broderier att lära sig, och den kan användas för att skapa varaktiga arvegods.

Korsstygn är en av de äldsta formerna av broderier i världen. I kors sömnad, är ett mönster skapas på tyg med en rad små Xs som är lika stora. Denna form av broderi tillhör en familj av tekniker som kallas räknas tråd broderier eftersom de alla kräver Crafter att räkna trådarna i tyget för att hålla broderier konsekvent och jämn. Vissa kors stitchers arbeta med tyger som har lätt att räkna trådar eller små torg där de kan stygn över, medan andra föredrar utmaningen att arbeta med finare tyger.

Baby korsstygn vanligtvis innebär baby-tema konstruktioner, exempelvis som alfabetet block, djur, och så vidare, både pasteller och djärva, klara färger. Themed mönster kan också kretsa kring idéer som Nyfödda, verserna Bibeln och citat om barn och föräldraskap. Konsthantverkare kan använda baby mönster korsstygn på haklappar, kläder för barn, blöjväskor, väggbonader för barnens rum, bokomslag, filtar och andra tillbehör baby. Något som görs av tyg kan vara dekorerad med baby korsstygn, och kit kan innehålla stämplade mönster som bara måste sys över.

Några havande kvinnor njuta kors stygn, särskilt om de försöker vila så att graviditeten förblir frisk. Historiskt hade nyblivna mödrar att förbereda sig för födelsen av ett nytt barn genom att utforma babyplagg eller modifiera babykläder från äldre barn, och medan nyblivna mödrar inte längre behov av att samla en garderob för sina barn, några njuta av processen att göra stickade baby mössor , korsstygn omslag till fotoalbum, och andra handgjorda accessoarer som kommer att användas som arvegods senare.

Crafty vänner väntade föräldrar kan göra baby ex korsstygn använda som dusch gåvor eller presenter efter födelse barnet. Handgjorda posterna ofta uppskattas av nya föräldrar, och göra en baby närvarande ser till att ingen annan kommer att presentera föräldrar med en kopia av objektet.

När du gör baby korsstygn bör crafters komma ihåg att deras projekt kan användas runt eller på en baby, vilket betyder att de bör vara fullt tvättbara och hållbara. Irriterande tyger såsom polyester och grov ull bör undvikas, och det kan vara en bra idé att använda korsstygn tråd som kommer att kvarstå colorfast om den blir våt, och för att undvika att använda ömtåliga tyger och trådar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.