Vad är en Baby Blanket Stitch?

Baby filtar är en populär present till nyblivna föräldrar. Ofta handgjorda eller förskönas på något sätt, dessa gåvor är inte bara praktiskt utan meningsfull och har potential att bli familjens arvegods. Vare sig sticka, virkade, korsstygn eller förskönat, finns det några stygn, som passande nog heter baby filt stygn, som är mer lämpade för baby filtar än andra. En baby filt stygn inte bör Lacy eller innehåller lösa trådar, på grund av rädslan att lilla tår, ben eller fingrar kan fastna i sömnaden. Även om dessa mönster kan vara tilltalande för ögat, oron att de orsakar nya föräldrar kan långt större än de dekorativa lockelse. Sy baby filtar i stickning, till exempel en robust bör reversibelt stygn användas. Stickning varje rad i en filt kommer att ge en stabil, vändbar strumpeband filt stygn baby. Inte lika intrikat som andra stygn mönster är detta stygn perfekt för att visa upp olika lyx fibrer eller hand-färgade garner.

Enkel eller dubbel maskor virka är tåliga och varmt, vilket gör dem utmärkta baby filt stygn val. Detta arbete ger enkel och tanklösa crafting och arbetar upp till en snabb virka stygn baby filt. Återigen kommer användningen av färg eller struktur som centrum av filt kompensera för det faktum att stygnen inte är invecklad. En annan baby filt stygn lämpad för ett sådant projekt är popcornen stygn, i vilken olika små bobbles skapas i tyg för att skapa en filt som ser ut som om det vore pocked med popcorn.

Om ingen av dessa idéer är lockande, eller om en person plötsligt finner det nödvändigt att skapa en baby filt i sista stund, köpa en färdig baby filt och lägga dekorationerna är ett annat tänkbart alternativ. Att försköna en baby filt, sy runt kanten med en virknål och några garn i en kontrasterande eller kompletterande färg garn för att skapa en elegant men enkla bindande. Andra idéer för förskönande färdiga baby filtar inkluderar lägga ett applikationer eller lämplig cross baby blanket-stygn design.

De olika baby filt stygn nämns idéer är inte det enda som fanns flitiga konsthantverkare. Att samla inspiration till ett projekt, många granska designer mönster och kan genomföra dem eller anpassa maskor för sina egna skapelser. Många filtar utnyttja andra reversibla maskor som är säkra för spädbarn fingrar och tår. Vid tveksamhet om mönster eller material kan handarbete crafters besöka en lokal specialitet butik hantverk utbudet, där de anställda är utbildade för att hjälpa till med val av material och mönster passar för alla tillfällen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.