Vad är Wet Radera Markers?

Wet radera markörer används för att skriva på OH, t. ex. sådana som används med en overhead. De ger en klar och tydlig bild som inte kommer att blekna eller bubbla under den intensiva värmen från projektorns lampa. Dessa markörer är också känd som öppenhet eller overhead markörer. p

Insyn markörer består av vatten, propylenglykol och färg. De är vattenlösliga och har ingen lukt. På grund av sin närvaro i skolan, dessa markörer är ogiftiga och de flesta är tvättbara. Den våta radera markör fick sitt namn eftersom bläcket måste tas bort med en fuktig trasa, till skillnad från dry erase markör, vars bläck tas bort med en torr trasa. Många lärare och elever föredrar att använda en sprayflaska och pappershanddukar för att noggrant rengöra öppenhet och overhead efter användning.

Overhead markörer, till skillnad torr radera markörer är endast avsedda för användning på acetat, film eller icke porösa ytor. De innehåller vattenlösliga färger som kommer att tränga in och fläckar porös yta. Wet radera markörer kommer inte pärla eller smutsa ner på släta ytor.

Mest våt suddgummi markörer har en mejsel spets. Detta innebär att, beroende på hur du håller markören kan du skriva med en smal eller bred stroke. Eftersom många våta suddgummi markörer används för att fylla i tabeller och diagram på OH är fin spets en stor tillgång. För dem som föredrar det, dock finns ett fåtal leverantörer av medelstora markörer punkt ovanför. Det finns flera leverantörer av våt radera markörer. Den populäraste leverantören är Vis-a-vis, som säljer sina produkter genom flera olika butiker ofice utbudet. Dessa typer av markörer som tillverkas i flera färger att inkludera röd, svart, blått och grönt. Trots att de är mindre populära, kan du också hitta dem i neon färger. Styrelsen Dudes Direct är en av få tillverkare av medelstora punkt våt radera markörer. När den inte används, våt radera markörer bör förvaras i ett horisontellt läge, med locket på. Om den förvaras med tak slut nedåt, kommer bläck över-mätta spetsen. Om den förvaras med tak slut uppåt, kommer spetsen torkar ut. Förvara markörer i en sval, torr plats.

De flesta overhead markörer är tvättbara. Ta bort insynen markör fläckar, mätta kläder omedelbart med fläckborttagningsmedel. Låt dem före blöt i en tvättmaskin med OxiClean ® och kallt vatten. Tvätta som vanligt. Kontrollera att fläcken tas bort före torkning, eftersom det kan göra att fläcken att ställa in.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.