Vad är Täljsten Sculpture?

hela världen, har konstnärer gjort skulpturer från olika medier. Ett sådant medium är metamorfa berg som kallas täljsten. Täljsten anses vara en idealisk konstnärligt medium för sin mjukhet, främst på grund av dess sammansättning av mineral talk. En täljsten skulptur liknar typiskt en marmor keramik. Dess linjer är normalt mycket jämn, med rundade hörn. Konstnärer använder mallets, raspar, sågar, mejslar och Rattail filer för att skapa täljsten skulpturer. Dessa skapelser kan också slipas med sandpapper och behandlas med olja för en glansig yta.

Green täljsten är ett populärt val av medium för att skapa en täljsten skulptur. Små skulpturer, särskilt av sådana djur som elefanter, ugglor och bär, liksom människor och gudar, ofta i grön täljsten. Det används också för att skapa täljsten brännare. Black täljsten är ett annat populärt val, och används ofta för att skapa skulpturer som schackpjäser. Täljsten kan också vara rosa, vita och andra färger. kan vissa mycket berömd täljsten skulpturer finns över hela världen. Jätten Rio de Janeiro statyn, är "Kristus Frälsaren," gjord av täljsten och betong. Den Hoysala templen i Indien är gjorda av täljsten, liksom många indianska reliker, inuiter sniderier, kinesiska sälar och egyptiska amuletter. Också känd som steatit eller soaprock har täljsten olika namn över hela jorden. En sten som används i täljsten skulptur i tusentals år, är det också kallas Kisii sten, combarbalite sten, palewa sten och gorara sten. Människor i Kenya, Chile, Indien och många andra länder använder metamorfa berg att skapa olika verk av täljsten skulptur sälja till turister eller att exportera till andra länder.

Talk utgör merparten av täljsten kemiska sammansättning. Talk är så mjuk att den orsakar täljsten att ha en hårdhet rating av en, jämfört med en diamant's rating 10. Talk består av syre, kiseldioxid, vatten, magnesiumoxid, magnesium och kisel.

Täljsten också innehåller klorit, den amfibol tremolit, magnesiocummingtonite, antofyllit, och andra oxider. Täljsten är också riklig i magnesium. Det är känt som täljsten på grund av sin hal känsla. Storlek kan variera, och dess densitet liknar porslin. Andra stenar med en liknande sammansättning som täljsten används för att göra täljsten skulpturer omfatta teatite, pyrophyllite och breunerite.

användningar av berget är inte begränsade till täljsten skulptur . Det har använts för att göra pärlor, rör, och många andra material, samt en valframgång tenn och silver skapelser. Täljsten används också i många moderna skapelser, såsom counter tops, köksredskap och gravstenar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.