Vad är Sömmarmästare Dummies?

Sömmarmästare dummies finns formulär som används av modedesigners och sömmerskor. Sömmerska s dummy kallas också en klädsömnad skyltdocka. Medan skyltdockor gillar den typ sett i många butiksdisplayer fönster har ett huvud och lemmar, klädsömnad dummies har endast torson. Bålen sömmerska's dummy är dimensionerade för en viss kläder storlek eller storlekar, och kan användas för att skapa toppar och bottnar.

Bålen-formade klädsömnad skyltdocka är monterad på ett stativ, avståndet från midjan till marken gör att den kan användas för montering byxor, kjolar och klänningar, samt kläder för övre delen av bålen. Efter ett papper mönster görs och utskuren från tyg utspritt på en platt yta, stift till skräddare eller designer trasan ihop bitarna. Denna nålas trasa grov plagget är sedan monterat på sömmerska s dummy, ibland är stora tråckla maskor används snarare än pluggar för att hålla tyget tillsammans. Formgivaren eller sömmerska gör sedan något som behövs storlek justeringar innan sy plagget tillsammans.

Några klädsömnad dockor säljs i en särskild klänning storlek, medan andra är justerbara. Skräddarsydd klädsömnad dummies görs i exakta mått på en persons kropp typ snarare än en generell storlek. En klädsömnad skyltdocka kan göras av skum, plast, tråd, eller en kombination av dessa. Vissa sömmerska's former ser ganska ful som de kan ha många olika märkningar för montering riktlinjer, plus extra delar av stoppning i sömmerska tejpade på. Svart tråd klädsömnad former kan se riktigt elegant, dessa typer kan användas för att visa den färdiga plagg liksom för montering dem. En sömmerska's dummy är en av de viktigaste Material eftersom den ger bäst passar möjligt för ett plagg-så länge klänning formen är rätt storlek. Sömmerska's dummies finns där klädsömnad varor säljs. Några av de nyare modeller som kan anpassas till många olika storlekar kan vara extremt dyrt, men används klädsömnad dummies är oftast billigare.

Klädsömmare s dummies den står oftast en bekväm höjden för de flesta modeskapare och sömmerskor att arbeta med lätt. Eftersom dummy modeller mittsektionen av en mänsklig kropp, som har den tredimensionella figuren kan hjälpa plagg beslutsfattarna se hur deras alster skulle se på en verklig person. Ofta formgivare anpassa sin ursprungliga utformning baserat på hur det första utkastet av deras plagg ser på klädsömnad dockan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.