Vad är Slipning Svampar?

Slipning tvättsvamp är skum svamp som är impregnerat med grus i olika storlekar, tillåter människor att använda svamparna som slipning verktyg för att jämna olika ytor. Många hårdvara och butiker hantverk utföra slipning svampar tillsammans med tillbehör såsom innehavare som är avsedda att göra dem enklare att använda, och de kan vara användbara redskap för att hålla runt huset eller verkstad. Det är också möjligt att beställa en sådan tvättsvamp direkt från tillverkarna, eller via Internet återförsäljare som är specialiserade på olika träbearbetning och hem leveranser förbättring. Det finns flera fördelar med att använda sandning svampar jämfört med sandpapper. En av de största bonus är att slipning tvättsvamp kan tvättas för att avlägsna igensatt material, och de är mycket lång livslängd. Eftersom skummet och grus börjar bära bort, är på varandra upptäckt, som ger en enda svamp som används vid många tillfällen och i olika inställningar. Den tvättinstruktioner är också ett stort plus när man arbetar med projekt som tenderar att täppa sandpapper, såsom slipning färg, spackel och liknande material. är den sida av svampen som innehas av användaren gjort utan grus, så att det inte kommer att irritera händer. Eftersom slipning svampar är mycket flexibla, kan de användas på plana eller profilerade ytor, och till skillnad från sandpapper, kommer de inte spricka eller utveckla skråmat och kala fläckar. För längre slipning projekt, kan använda en innehavare göra slipning mer bekväm, eftersom färre hand kramp och skråmat knogarna.

De flesta sandning tvättsvamp är avsedda att användas våt eller torr. Våt slipning tenderar att generera mindre damm, och det kan vara mer lämpade för vissa tillämpningar. Torka slipning med en svamp kan också vara mindre dammigt än att använda sandpapper, eftersom svampen tenderar att samla damm och skräp som senare kan tvättas ut. Trä, plast, metall, lera, och många andra material kan jämnas med en slipning svamp för olika uppgifter allt från förberedelse för målning av att avsluta ett handgjort bord eller skåp.

Slipning svampar finns i en rad olika kvaliteter från grovt till fint. Som med sandpapper, är det bäst att börja med grova korn och långsamt arbeta för en finkornig med varandra passerar. Även om denna metod kan vara tidsödande, tenderar att generera bästa resultat, skapar en slät och jämn yta utan skölpar och tuffa fläckar. Vissa företag gör färgkodade svampar för att göra det lättare att identifiera olika gryn på ett ögonkast.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.