Vad är Scrapbook Cardstock?

Scrapbook vykort är vida känd för sin mångsidighet i papper listigheten. Vykort tjockare än vanliga skriv-och tryckpapper, göra dem stabilare och lättare att arbeta med. Ett hantverk som görs med god kvalitet vykort ger den en fin, särskiljande utseende. P

Cardstock kan köpas av enstaka ark eller i högar av papper ordnade efter färg eller tema. De kan vara rena färger eller mönster och finns i olika storlekar. Vissa typer av scrapbook vykort tillverkas med tejp på baksidan av papperet.

Scrapbook vykort finns i en rad olika färger från olika företag över hela världen. Vykort kan köpas i lokala klippbok butiker, hantverk sektioner i andra butiker och via hemsidan partier som ägs av oberoende scrapbooking företag. Oberoende scrapbooking företag tenderar att sälja sin egen linje av vykort. Scrapbook vykort kan hittas med en mjuk eller glansig finish. Det kan ha ett metalliskt eller strukturerad yta. Vykort som är texturerat kan ha en ojämn eller styv utseende. är inte alla vykort skapade lika. En högre kvalitet på vykort kommer att ha en tjockare och tätare känsla att det är tyngre i vikt. Hög kvalitet vykort tenderar att kosta mer, men kostar vanligtvis inte är en stor fråga att någon gör en present till en kär vän eller bevara ett minne för livet.

Köpa god kvalitet vykort kan vara till nytta för ett papper Crafter när du försöker olika listigheten tekniker. Ett papper som är tyngre kommer inte skrynklas eller riva så lätt när man arbetar med. Kanterna på papper kan rivas, då indränkta med färg eller stämplas, vilket ger den en distressed look. Bläck, lim och glitter kan appliceras med en värmepistol, vilket ger en relief utseende.

Scrapbook vykort kan också användas för att skära dö klipp i olika former, storlekar och teckensnitt med hjälp av en maskin stansas. Alla vykort bör vara märkta med "syra gratis" när du använder med fotografier. Detta inte bara skyddar projektet görs, men det ytterligare bidrar till bevarandet av den använda fotografier.

Scrapbook vykort är populär för dess användning inom kort att göra. Det är ett slitstarkt papper, vilket gör det lätt att bli värderade och vikas. Kort därefter stämplas på eller förskönat och inredda enligt tidningen Crafter smak. Kuvert kan också göras med vykort till färg samordna med kortet.

Scrapbook vykort är populär för dess användning som bakgrund för en scrapbook layout. En bit av vykort fastställs, och layouten är därefter utformad genom att lägga till bild mattor skapats med vykort eller mönstrade papper, olika bilder och andra utsmyckningar. Vykort kan också vara flera lager på en scrapbook layout, vilket ger det en annan dimensionellt utseende. kan många papper hantverk göras med hjälp klippbok vykort. Vissa projekt, såsom exploderande låda album, kräver användning av endast vykort. Andra projekt är gjorda med vykort är en utsmyckning, lägga till lite färg och göra projektet attraktivt.

Användning av vykort när du arbetar med ett projekt kan vara mycket mångsidig . Allt en person behöver är några ark scrapbook vykort och en kreativ fantasi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.