Vad är Recordable kort?

flesta av oss har skickat och tagit emot många gratulationskort i våra liv. Utmaningen tycks alltid vara att hitta precis rätt kort för att passa personligheten hos den som har kortet, liksom den som får det. För detta dilemma, inspelningsbar kort är en idealisk lösning. Dessa är gratulationskort med ett inbyggt datachip som registrerar ca 10 sekunder av avsändarens röst. Kortet spelar inspelningen, följt av en kort musikstycke, varje gång den öppnas.

Inspelningsbara kort erbjöds först i stora antal under 2008, precis innan Mors dag. Det uppskattas att amerikanerna skickar 155 miljoner gratulationskort på Mors dag, vilket gör det en bra tid för kort tillverkarna att introducera en ny produkt. Den första inspelningsbara korten erbjöds på Hallmark Gold Crown ® butiker i 15 olika mönster, och korten detaljhandeln för $ 5,99 amerikanska dollar (USD). Budskapet kan spelas in på nytt så många gånger som avsändare önskningar och kortets batteriet har tillräckligt med ström för att spela upp meddelandet 220 gånger. sedan de först infördes på marknaden, har flera företag börjat gör inspelningsbara gratulationskort, och erbjuda ett bredare utbud av mönster. Vissa erbjuder ännu fler möjligheter för personalisering, med färgval och en plats att sätta in ett foto på framsidan. Eftersom datachip på baksidan av kortet är ganska skör, kommer vissa företag omfatta frivilliga bubbelplast för att skydda kortet om det kommer sändas.

Forskning med gratulationskort företag har visat ett stort intresse i inspelningsbara kort från föräldrar. De spekulerar i att inspelningsbara kort resonans så bra med föräldrar på grund av känslomässigt band som föräldrar kan göra när de får höra sitt barns röst även när han eller hon är långt borta. Denna typ av fenomen har gjort inspelningsbara gratulationskort, liksom andra kort att spela upp ljud, så populär som en rad av gratulationskort. Men traditionella pappers-och-bläck kort har fortfarande en plats, delvis på grund av den relativt höga kostnaden för inspelningsbara kort. Med andra ord kommer människor endast betala så mycket för ett kort, oavsett hur många funktioner den har.

Trots kostnaden för inspelningsbara kort, har de fördel för kort verksamheten. Som e-post och e-blev föredrog kort till sin post motsvarigheter, såg kortverksamhet plattas ut vinst fram till utsättning av inspelningsbara kort och andra kort med ljud. De har spårats till en ökning av intäkterna med flera procentenheter på kortföretag. Men traditionella kort förbli den största vinsten centrum för gratulationskort företag, som försöker att hålla dem relevanta i en modern värld.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.