Vad är Needle Nose Pliers?

Ibland kallad lång näsa tång eller klämmas tång näsa, de viktigaste uppgifterna för en uppsättning av tänger nål näsa skärande genom tunna ledningar och gripande små objekt under en intrikat hantverk projekt. Ofta används av elektriker, är nål näsa tång också återfinns bland de verktyg som används av konst och hantverk entusiaster. Här är några fakta om tång nål näsa, däribland några av de sätt att tången är vanligt förekommande. är kroppen av tänger nål näsan består av massivt stål, och har normalt hård plast täcker för den övre del av tång, vilket gör det lätt att greppa handtagen av tänger. Namn för enheten kommer från utseendet på knivarna. Smal och kommer till en punkt, bladen likna en lång näsa. Men är knivarna slipade till en kant, så att de kan skära igenom ett antal tunna trådar på en gång. Detta gör lång näsa tången idealisk att använda när elektrisk tråd, florist tråd, eller hantverk tråd är anställd av ett projekt. Som sådan, elektriker, hantverkare och personer som åtnjuter hantverk hitta tång behöver näsan vara ett praktiskt komplement till annan verktygslåda.

Nålar näsa tänger är särskilt användbara när du arbetar i området som är trångt eller där trådarna är mycket petite. Tillsammans med deras förmåga att skära igenom fin tråd, är det möjligt att greppa små ståltrådar i ändarna på blad och böja eller på annat sätt manipulera den kabel som behövs. En styckning avsnitt som är nära den punkt där blad och handtag träffas är idealisk för att skära genom plasten täcker av vajrar, samt genom ledningarna själva.

Needle näsa Tång är behändiga att arbeta med små pärlor, hålla dem stadigt på plats medan kabeln träs genom pärlorna. Det är också praktiskt att skapa en slinga av tråd för ett spänne som skall bifogas till stranden. Eftersom pärlorna är ofta mycket små, är förmågan att håller kvar pärla på plats under trådning processen mycket viktigt. Användning av tänger nål näsa i denna ansökan kan påskynda processen att skapa olika typer av smycken en hel del.

kan Needle näsa tång köpas i nästan vilken järnaffär, samt avdelningar hårdvara ledande rabatt butiker. Många hantverksbutiker kommer också att flera storlekar av tänger nål näsa, på grund av olika typer av pärlarbete som kan användas i skapandet av hantverk. Ett relativt billigt verktyg, den mångsidiga nålen näsa tång är en idealisk lösning när det finns ett behov av att arbeta med små föremål, eller arbeta i mycket trånga utrymmen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.