Vad är Miniature Porslin Dolls?

Miniature porslin dockor är små handgjorda dockor i porslin huvuden, armar och ben och en trasa torso. Miniatyr porslin dockor är vanligen skapas som ett komplement till dockhem eller placeras i bildskärmar skugga låda. Däremot kan dockorna även avnjutas som konstverk i sin egen rätt. När du gör en miniatyr porslins docka, kan du börja helt från scratch eller köpa ett kit. Om du börjar från noll, måste du börja med flytande porslin och formar för dockor kroppsdelar. Objekt som skapats från flytande porslin måste kiln-sparken, men för dem som inte har en ugn tillgänglig, finns också lera att lufttorka. När du har skapat de grundläggande delar av kroppen, fäster du dem till en trasa kropp. Lägga kabeln till den övre delen av armar och ben gör din dockor mer flexibel. Du kan sedan använda färg, hår och kläder för att skapa din unika docka. Ett kit normalt levereras med förtillverkade delar av kroppen och material för att sy en torso. De kroppsdelar får vara målade, eller du kanske kan måla basen porslin för att passa dig. Även om kroppsdelar förmålade, finns det fortfarande utrymme för anpassning. Du kan sedan utforma och skapa dina egna kläder till dockan.

Vilken metod du använder för att skapa dina dockor, bör du fundera på vilka tillbehör du kan skapa eller köpa att öka varje docka. Vill du att din senaste kvinnlig docka vara en grandmotherly sömmerska eller en ung affärskvinna? Tillbehör kan göra lika mycket som kläder för att bygga karaktären av dockan.

Om du vill använda miniatyr porslin dockor i din dockhem, men inte känner listig nog att göra en egen, eller bara vill ha en speciell utformning, kan du alltid köpa en docka från en konstnär som specialiserat sig på att skapa dem. Efter lokala dockhus butiker eller surfar på Internet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.