Vad är Matte Embroidery Cotton?

Matte broderier bomull eller coton à Broder är broderi tråd som har en matt glans. Andra typer av bomull broderi tråd kan vara särskilt behandlats för att de är extremt blank och slick. Matte trådar kan användas för kontrast eller i arbete som syftar till att få en mer gammaldags look. Du ska inte låta "matta" förvirra dig, dock så matt broderi bomull fortfarande har en viss glans och struktur, och då fungerade bra det kommer att lysa i den färdiga pjäsen.

Normalt matt broderi bomull tillverkade av fem delar av tråd som är tvinnade samman till ett enda stycke. För mycket fina broderier eller detalj arbete, en del människor riva upp dessa trådar, eller kombinera de enskilda trådarna från flera dockor för att skapa en mångfärgad sträng. Liksom andra former av broderier bomull eller tandtråd, den kommer i stuvat dockor, som är prydligt vikt att minimera risken att fastna. Det finns ett antal olika alternativ som finns tillgängliga på de flesta båtar butiker när det gäller broderi tråd . Förutom bomull, kan crafters hitta trådarna som gjorts från andra växter, eller användning av animaliska material som silke och ull. Många butiker bär också syntetisk broderi tandtråd. I samtliga fall en rad olika färger finns att möta ett brett spektrum av behov. Många hantverk butiker behålla vissa av sina broderi tråd i lager, så om du inte ser färgen eller stil du vill vara säker på att fråga. Personal på kan också hjälpa dig att välja ut tyger för att brodera, att tillsammans med needleworking verktyg gör processen enklare.

För människor som är oroade över de miljömässiga effekterna av bomull skörd och förädling, vissa företag göra ekologisk eller naturlig matt broderier bomull som bearbetas i en jorden-vänligt sätt. Dessa företag kan erbjuda naturligt eller syntetiskt färgad tråd. Naturliga färger tenderar att vara mer dyster och dämpad, även om vissa kan vara väldigt rik och frodig. Konstgjorda färgämnen mer ljusa, med djup mättnad och lysande, iögonfallande färger.

När man köper matt broderi bomull, försöka förutse hur många härvor av varje färg du kommer att behöva, och köpa dem på samma gång. Detta minimerar risken för att få broderi tråd från olika färg partier, som kan orsaka iögonenfallande färg skillnader i skapelsen. Du kanske också vill överväga att använda en segmenterad låda eller tackla rutan för att ordna dina broderier tråden så att dina dockor inte blir rörig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.