Vad är Longaberger Baskets?

Longaberger ® korgar är USA-tillverkade korgar från Longaberger ® Company, som är baserat i Newark, Ohio. Alla Longaberger ® korgarna är gjorda för hand av bolagets skickliga basketweavers och säljs av oberoende hem konsulter eller genom Longaberger ® Factory Store i Frazeysburg, Ohio. Den Longaberger ® Företaget erbjuder ett brett utbud av handgjorda korgar för dekoration samt lagring och även bärbara börs-liknande korgar för att objekt på språng. Longaberger ® korgarna är populära bland samlare över hela världen.

J. W. Longaberger var en basketmaker för Dresden Basket fabriken i Dresden, Ohio, från 1919 till fabriken stängd under den stora depressionen 1927. Basketweaving fortsatte att vara en hobby för Longaberger även efter det att fabriken stängd, och han öppnade Ohio Ware Basket Company när han och hans hustru kunde köpa den ursprungliga Dresden Basket Factory 1936. En av parets 12 barn, Dave, blev ett framgångsrikt företag ägare. Dave märkte att korgarna har blivit populär på 1970-talet, och han bad sin far att göra några korgar att sälja i en lokal affär. Korgarna var en stor hit, och JW: s Handvävd Baskets föddes. Dessa handgjorda korgar blev populär på den lokala marknaden, och Dave experimenterade med olika försäljningsmetoder för att utvidga sin kundbas. År 1978 såg Dave att hem visar leds av en erfaren representant var den mest framgångsrika metoden för att sälja Longaberger ® korgar. I hemmet och försäljning konsulter kunde prata med konsumenter om hantverket inblandade i Longaberger ® korgar, samt dela företagets stolta historia. Direktförsäljning förblir Longaberger ® bolagets mest framgångsrika försäljningsmetod, och från och med 2010, Företaget sysselsatte mer än 45. 000 oberoende hem rådgivare över hela Förenta staterna (USA).

Dave Longaberger avled 1999 men hans dotter, Tami, kvarstod som ordförande för Longaberger ® Company. Tami infört andra hem och livsstilsprodukter till företagets lina, och dessa produkter har hjälpt företaget att växa långt bortom korgar. Även korgar fortfarande den Longaberger ® företagets populäraste produkter, tillverkar företaget och säljer keramik och smide produkter, samt tyg tillbehör korg och specialvaror livsmedel.

Den Longaberger ® Bolaget har hemma konsulter i varje stat i USA. Longaberger ® korgar och andra produkter är tillgängliga via hemsidan parter och försäljning evenemang, samt via bolagets hemsida. På webbplatsen finns också resurser och information för dem som vill bli en oberoende hem konsult eller värd ett Longaberger ® Home show.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.