Vad är Fabric Remnants?

Fabric rester är avsnitt av tyg som blivit över från körningar av tyg på produktioner anläggningar, liksom delar av tyg rester som finns kvar efter projektet är avslutat. Lämningar kan variera i storlek från ett par inches hela vägen till avsnitt som är flera meter långa. Ofta är dessa tyg bitar antingen kasseras eller säljs till en rabatt, och kan användas för ett antal kreativa projekt.

Användningen av tyg kvartal för ett antal av Craft-projekt är en häfdvunna tradition. Tyg resterna är en nödvändig komponent i båten för quilting. I själva verket kom ursprunget till verksamheten ungefär som ett sätt att använda skrot bitar av tyg i något slags nyttigt sätt. Med hjälp av en mängd olika stämmer tyg resterna skulle quiltare skapa ett brett utbud av design för ett täcke topp, med hjälp av kasserade delar av tyg från kläder som inte längre var användbara. Den så kallade galna täcke är ett populärt exempel på eklektisk användning av tyg resterna eftersom konstruktionen efterlyser klipp av alla storlekar, former och färger.

Medan tyg kvarlevor gång huvudsakligen in från begagnade kläder, finns ett antal försäljningsställen i dag som säljer tyg lämningar. Fabric butiker märke ofta ner delar av tyg som kvarleva från en tidigare säsong, speciellt när det inte finns tillräckligt många kvar av tyget till användning i en standard mönster. Dessa rabatterade tyg resterna är idealiska för konsthantverkare som söker specifika färger att användas i någon form av quiltning konstruktion, eller att använda som ett tyg bakgrund i någon form av utsmyckning projekt.

Tillsammans med tyg affärer, det finns också företag som säljer tyg lämningar i stora partier. Generellt är detta tyg bitar som är slutet nedskärningar stora partierna tillverkas i fabriken, överskridanden som finns kvar efter en order är fylld, eller delar av tyg som inte kan säljas som först kvalitet av någon anledning. Generellt är dessa partier som säljs efter vikt och kan innehålla rester av alla storlekar, färger och former.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.