Vad är Etsning schabloner?

Etsning stenciler används som en guide för att anpassa glas och metall. Stenciler för enskilt bruk säljs i hantverk och butiker hobby. De används också i produkttillverkning att skapa dator-bearbetning styrelser, emboss siffror till metallprodukter och mer. Etsning är processen att skära i en oskyddad del av ett glas eller metall yta med en stark syra eller kemisk. Dessa tekniker används ofta inom tillverkningsindustrin för att skapa en permanent bild på ytan av ett hårt material. När man köper etsning stenciler för personligt bruk, finns det tre saker att tänka på: design, typ av etsning grädde krävs och komplexitet. Etsning har en lång historia, med guld-och metallarbetare som använder dessa tekniker för att skapa rustningar, vapen, disk och andra verktyg. Uppgifter tyder på att etsning användes under medeltiden i Europa och kanske ännu tidigare.

Designen är helt avgörande när man väljer etsning stenciler. Fundera över det material du tänker använda den bild du vill skapa och det visuella effekter. Etsning schabloner finns i en mängd olika storlekar och stilar. Om du vill använda en etsning stencil, finns det tre steg. Första säkra schablonen till arbetet produkten. Detta kan vara ett glas vas, vinglas eller glas fönster. Använd en etsning kniv för att spåra schablonen mönster i materialet. Slutligen tillämpar etsning grädde permanent överföra bilden till objektet.

Inom tillverkningsindustrin de kemikalier som används är mycket strängare och låta bilden eller konstruktion som skall etsas in i hård plast, metall, glas och trä. Det vanligaste förfarandet är att blockera de avsnitt som inte ska vara etsad i ett särskilt mönster med hjälp av en speciell pasta. Hela produkten då nedsänkt i en kemisk bad och oskyddade delarna är etsade. Efter genomgången är det täcker pasta bort.

Vilken typ av etsning grädde som krävs beror på schablonen och material. Glas stencil kit ofta använder etsning grädde, som är allmänt tillgänglig från hantverk butiker. Kontrollera flaskan för att se om krämen går att återanvända eller engångstyp. Det finns en betydande skillnad i pris, och det kan vara mer ekonomiskt att köpa återanvändningsbara grädde om du gör en massa etsning.

För ditt första projekt, välj en giftfri etsning grädde och köpa tjocka handskar. Välj en design som har enkla och eleganta linjer, inte för mycket detaljer och eventuella fel kan döljas. Som du förbättra din skicklighet och teknik, kan du titta på etsning schabloner som har flera bilder, lager och andra stilar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.