Vad är Embossing Pulver?

Embossing pulver är ett snabbt smält pulver förening som kan appliceras på en slät yta för att skapa en upphöjd bild eller konfiguration genom tillämpning av en mild värmekälla. Som decorating medium kan prägling pulver användas för att lägga till färg och textur till flera olika typer av tyg och papper ytor, lägga visuella intresse för den färdiga produkten.

Använda embossing pulver för att skapa en unik design kräver några enkla leveranser och en stadig hand. Tillsammans med pulvret i sig, en platt del av tyg eller papper behövs som duk för projektet. Någon typ av bläck är också skyldig att göra utkast till utformning. Den våta bläck kan tillämpas på duken Freehand eller ges till duken med hjälp av en stämpel. För att smälta prägling pulver, en värmekälla som kan tillämpas direkt på pulvret utan skador på papper eller tyg är också viktigt.

Embossing pulver finns på de flesta båtar butiker, och är vanligtvis finns i små burkar som är utrustade med skruva på lock. Utbudet av färger och egenskaper granulering göra de medelfristiga idealisk för ett antal olika design skapelser. Embossing pulver kan ha en rad framträdanden som går från ogenomskinlig till genomskinlig. Det finns också tydliga embossing pulver som kan användas för att skapa intressanta upp mönster, samtidigt som färgen på tyg eller papper för att visa genom prägling. Många hantverk butiker tillhandahålla exempel ark som visar hur olika kärnor och färger av prägling pulver ut när användas med olika bläck i olika färger av papper eller tyg.

Eftersom värme krävs för att aktivera och fixa det mönster som skapas med prägling pulver, är det viktigt att använda sig av ett värme element som smälter pulvret utan skada papper eller tyg. Det enklaste verktyget ska användas för denna uppgift är en av de handhållna Varmluftspistoler som finns till salu på båtar butiker. Med ett utseende som liknar en Limpistol kan värmepistol tillämpas direkt till embossing pulver som har anslutit sig till bläck, och smälter pulvret i en upphöjd permanent struktur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.