Vad är Drop-Needle Stitching?

Drop-nål söm är en kommersiell stickning teknik som används för att skapa en särskild titt på ett plagg. Ett plagg som dragen drop-nål söm har en lätt ribbad effekt, med tunna parallella linjer, prickar eller andra mönster som bildats i ett material vid angivna intervaller. Tekniken liknar en tappad eller halkade stygn i handen stickning, och slutresultatet ser mycket lika. Drop-nål söm används i kläder för att skapa GENOMBRUTET ARBETE mönster, områden där den snäva sticka ge vika för en Lacy mönster, eller att göra en viss typ av stickade mönster.

Termen avser att använda en industriell stickmaskin, som har en rad av nålar sticka samtidigt, snarare än ett enda par stickor. Stickmaskiner har använts för att producera prisvärda kommersiella stickat i hundratals år, med tidiga modeller producerar grundläggande maskor så tidigt som på 1500-talet. På industriell stickmaskin är garn lastas på en bädd av barr, som kan användas för att skapa en mängd olika mönster. Åstadkomma drop-nål sömnad, en enda nål är urkopplad så att den inte kommer att sticka en maska. Beroende på modell, drop-nål söm kan programmeras in i stickmaskin, eller åstadkoms genom hand manipulation.

Nålen är oftast återanställs efter det tappade enda söm, som ger drop-nål sy en ladder-liknande utseende, och garanterar att integriteten av plagget inte kommer att äventyras av alltför många hoppade stygn. Drop-nål söm är mycket mångsidig och kan användas för att göra alla typer av GENOMBRUTET ARBETE mönster från enskilda punkter missade sömmar, skapa ett prickmönster, att regelbundna Ribbing. På området plagget med drop-nål sömnad, kommer huden eller underliggande plagg av bäraren vara synlig.

i hand stickning, en liknande effekt uppnås genom halkat stygn eller yarnover. Att göra en yarnover, glider en Knitter en slinga av garn från nålen som arbetat för att nålen håller färdiga arbetet. För högerhänta stickare, innebär detta att en slinga skickas från vänster sticka till höger sticka. Slutresultatet är ett litet hål i stickat. Mer komplexa yarnovers innebära vrida garnet att skapa en flätade utseende. En yarnover kan också användas för att arbeta en ökning till en stickning projektet genom sticka en maska normalt och glider över det ger också två maskor där det fanns en innan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.