Vad är Crochet Stitches?

Virka maskor är en typ av stygn, eller enstaka slinga av tråd, som konstfullt konstruerade genom att manipulera garn eller snöre med specialiserade virka nålar. Sömmar är den grundläggande byggstenen i varje virkning projektet och är sammanlänkade genom att öglor genom garn. I virkning Världen är dessa slingor kallade "kedjor". De verktyg som behövs för att skapa virka maskor med en krok, en kontinuerlig del av garn eller tråd, och förmågan att styra garnet med fingrarna.

Stygn kan vara allt från mycket enkla till mer komplexa, komplicerade manövrar. Några exempel på virknålar stygn inkluderar: slip stygn, loop stygn, afghanska stygn, back-korsstygn, skal stygn, främre korsstygn, och många fler. Den första raden av maskor används som grund för ytterligare virka maskor. Stygn kan lager och kombineras för att bygga subtila, men ändå påtagliga förändringar i struktur och djup virkade en bit. En virkad nål, som finns i olika längder och bredder, är en av de få verktyg som behövs att virka unika, handgjorda föremål från ett brett spektrum av fibrer. Needles funktionen krokar i ändarna som gör den enkel looping av garn till virkning maskor. Virkning kräver endast att använda en virkad nål, medan fingrarna fungera som ett verktyg för inslagning tråden runt nålen för att skapa en rad virka stygn.

konst och hantverk av virkning kan omfatta mönster som ger en skriftlig eller illustrerade ritningar och instruktioner för att koppla samman maskor i välskrivna slutprodukter. Virkning kan producera en mängd olika one-of-a-kind poster, oavsett om det är mjuka, varma kläder eller handgjort heminredning inklusive filtar och doilies bord. Stygn kan kombineras med olika färgade garn och tråd för att skapa roliga, färgglada bitar. Mer erfarna virkning experter kan manipulera virka maskor i mycket komplicerade former som blomma appliqués användas för dekoration eller att lägga till en extra touch till en färdig virkade bit.

Det finns många webbplatser, tidningar och klasser allt fokuserat på virkning, vare sig du är novis eller expert.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.