Vad är Coloring Markers?

Coloring markörer är en kategori av medium som kallas markörer , filt-tips eller filtspets markörer . Markörer ritinstrument med bläck behållare och en spets genom vilken färgen är ond för ansökan. De skiljer sig från Filtpennor eller märkpennor, markörer kalligrafi, torr-och våt-radera markörer, och Överstrykningspennor, vilka alla är avsedda att ha de kvaliteter som krävs för att skriva instrument och har oftast mindre färg sort tillgänglig. Coloring markörer är ofta ett objekt som hittats på listor över barnens skolmaterial. När du köper markörer, särskilt för barn, se till att ta reda på om de markörer är ogiftiga och tvättbara. Det finns många typer av färg markörer. Här är information om några av dem:

Archival Markers. Designad för klippböcker och böcker minne, arkivens markörer är syrafritt, och de kan också användas för märkning fotografier och konst utskrifter. De kan blekna om de utsätts för ultraviolett ljus.

Brush Markers. En sådan variation markör, som ibland kallas borste penna , har en pensel som kan vara en skum borste, syntetiska sobel, eller en flexibla nylon fiber penselformaten. Brush markörer finns i en mängd färger. Vissa kan ha en dubbel spets, den andra änden är en smal fiber tips för fin-line ritning. Vare enkel eller dubbel-upphört, de säljs var för sig och i set. Metallic färger finns också, och borsta markörer kan användas med stämplar. Det finns sorter av pensel markörer som levererar akvarell via borstar.

Layout Markers. Dessa professionella markörer används för Cartoon illustration, mode, animation, teknik, illustration, och storyboard produktion . Dessa coloring markörer kan vara antingen vatten-eller lösningsmedelsbaserad, och finns i en mängd olika färger, liksom många nyanser av grått. Åtminstone vissa layout markörer har mixable färger, och en del är påfyllningsbara och har utbytbara tips att ge en mängd olika slag från pensel till superfin.

Backprojektor Markers. Dessa markörer är gjorda för både rita och skriva på OH, och kan innehålla ett urval av fina, medium och bred tips. Det är vattenlösliga sorterna och permanent färger finns också.

permanenta eller lösningsmedelsbaserade Markers. Några permanenta och lösningsmedelsbaserade markörer färg markörer, speciellt utformats för att inte blöda igenom papper, till exempel. Andra är gjorda för märkning, sign-making och andra skriva ansökningar, och kan även märkas industriell markörer . Det är metalliska versioner i guld, silver och andra färger. Observera att de olika färger i både vanliga och metall är betydligt mer begränsad än för layout markörer, till exempel. Den lösningsmedelsbaserade bläck i ständig markörer kan vara icke-giftiga eller giftiga, och om märkning bör konsulteras för detaljer.

Doftande Markers. Doftande coloring markörer är giftfria färgade markörer för barn som vardera har en doft. Doften har ofta ett samband med den färg som markör, så en orange markör kommer troligen att ha en orange doft, kommer den gula markeringen vara citron, den svarta markeringen lakrits, och så vidare. Några torra radera markörer har också en doft tillsats.

Tvättbar, vattenbaserat, och vattenlösliga Markers. är tvättbara markörer gjord speciellt för att tvätta lätt bort av hud och i många fall bort av tvättbara kläder. Även vatten-baserade markörer använder vattenlösligt bläck, de är inte nödvändigtvis tvättbara. Läs etiketter noga att skilja mellan olika typer.

Specialized Markers. Fabric markörer är permanenta, giftfri markörer som utformats särskilt för att dekorera kläder och annat tyg, såsom handväskor, hattar , örngott, och så vidare. Vissa kräver en stint i torktumlaren eller någon strykning för att ställa dem. Möbler och bild utformande touch-up markörer är snabbtorkande permanent markörer, tänkt att användas individuellt eller genom att kombinera färger för att täcka upp skråmor och repor i tavelramar, trämöbler, skåp, trim och andra träprodukter. De finns i olika träslag toner.

Crayola? påstår sig vara det enda företaget som erbjuder för närvarande raderbar färg markörer. The Eraser är inbyggd, och de påstår, kan användas för att byta arbete och även att skapa olika effekter, till exempel omvänd rita med suddgummi. Det finns också speciella organ markörer gjorts för hud mönster, och dessa är avtagbara med tvål och vatten eller kallt grädde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.