Vad är Chipboard bokstäver?

Som namnet antyder, spånskivor bokstäver bokstäver gjorda av spånskivor. Spånskiva bokstäver används typiskt i konst-och hantverk projekt som scrapbooking, men kan tillämpas i en mängd olika hantverk som kräver upp, självhäftande bokstäver. Deras mångsidighet i stil och funktion göra dem till en go-to verktyg för entusiaster som söker ett billigt och djärva sätt att brev projekt och ytor.

Chipboard bokstäver kan komma i en mängd olika stilar och färger, men de två vanligaste är vanligt vitt och naturligt brun. Decorating vanlig spånskiva bokstäver kan vara ett roligt projekt i sig och många entusiaster strategi decorating vanlig spånskiva bokstäver som en målare skulle en tom duk. Typer av dekoration är begränsad till hobbyist fantasi. Texturerat papper, färg, stämplar, band, filt, klistermärken, markörer och tjockt papper används ofta på spånskiva bokstäver för att göra dem unika, ge dem en personlig känsla och uttrycker en individs personlighet. Ett av de enklaste sätten att piffa upp vanligt brev är att täcka dem med färgat tjockt papper eller mönstrade papper. För att uppnå detta, hobbyists börja med att följa en spånskiva brev upp och ned på papperet. Då en penna används för att spåra bokstaven. Efteråt klipper kniven bokstaven bort och trim överskott papper från brevets små skrymslen och böjda kanter. Sista handen läggs vid brevets kanter slipas ner för att uppnå mjukhet och ett professionellt utseende och känsla.

Medan många konst-och hantverk älskare kan överväga decorating spånskiva bokstäver en viktig del av konst-och hantverk erfarenhet, pre-dekorerade bokstäver kan också köpas från butikerna. Entusiaster kan välja att köpa förskönat bokstäver som de som har präglat eller anpassade för speciella eller professionella projekt. Även dessa brev är dyrare, kan de spara en hobbyutövaren enormt mycket tid och hjälpa dem att fokusera på större projekt till hands.

De som är intresserade obegränsade leveranser av spånskivor bokstäver överväga att göra sina egna. De kan lätt tillverkas hemma i sitt hem med hjälp av en enkel, tunn spånskivor plåt och utskrifter av brev, stenciler. Detta är en särskilt ekonomisk aktivitet för entusiaster som behöver extra stora bokstäver eller bokstäver i ett visst teckensnitt. Special handhållen hem slipa verktygen kan användas för att jämna ut ojämna kanter av nyklippt brev och hjälpa bokstaven se ut som om det gjordes professionellt och köpte i en butik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.