Vad är Cardstock Stickers?

Cardstock stickers är klistermärken främst används för papper listigheten. De är tyngre vikt än vanliga klistermärken och har en trevlig titt på dem. Av tyngre hjälper uppnå en dimensionell titta på projekt utan merparten.

Cardstock stickers likna dö nedskärningar, men de redan har klister på baksidan, vilket gör dem lättare att arbeta med. Med vykort klistermärken är stadigare och tyngre än vanliga klistermärken, kan kanterna på klistermärken vara indränkta med färg eller slipat, ge dem en distressed look. Regelbundna, skulle genomskinliga klistermärken tillåter inte denna typ av ändring utan går sönder eller bli klungade upp.

Scrapbookers och kort beslutsfattare älskar att använda vykort klistermärken på grund av det fina distinkta utseende de ger ett projekt. Lärare i skolan tycker om att använda dem på studenternas projekt, medan lärare i kyrkan vill ha dem för hantverk för deras klassrum och Vacation Bible School. Barnen verkar trivas med vykort klistermärken eftersom de är hårdare, vilket gör det lättare för barnet att skala etiketten bort bladet med sina små fingrar. kan dessa typer av klistermärken finns i klippbok butiker överallt. De kan hittas i klistermärke gången, tillsammans med den vanliga klistermärken. De kan också hittas i olika delar av arkiv som har särskilda scrapbooking företag och deras produkter visas.

De flesta scrapbooking företag har egna produkter från vykort till mönstrade papper, och bär prydnader såsom Brads, öljetter eller band. De samordnar sina produkter för att representera samlingar för särskilda helgdagar eller viktiga händelser i ens liv såsom ett bröllop eller examen. En av utsmyckningar en scrapbooking företag tenderar att lägga in i sina produktlinjer är vykort klistermärken. Dessa klistermärken lägga en fin personlig touch på ett kort, scrapbook layout eller ett annat projekt. De är relativt billiga att köpa och mycket lätt att använda. P

Cardstock stickers kan framställas utan en koppling till en viss varugrupp. De representerar olika typer av semesterresor, olika årstider och olika helgdagar. De är gjorda för att fira födelsedagar, olika skeden i livet och kan hittas i nästan varje ämne en människa kan komma på.

p

Cardstock stickers finns i alfabet med många olika teckensnitt. Dessa olika typsnitt finns i en mängd olika färger och storlekar. De gör stora rubriker på layouter, skicka stora meddelanden när de används på ett kort och göra skolprojekt sticker ut. Dessa klistermärken kan placeras ovanpå varandra i höjdled för att ge en spånskiva effekt när spånskivor är inte tillgänglig. Cardstock stickers göra ett fantastiskt komplement till alla projekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.