Hur tar jag God Headshots?

fotografi, med bra headshots är ofta en mycket svår sak att göra, även om processen verkar så enkelt. Alla som någon gång fått sitt foto taget för sina körkort, eller som har sett en polis mugg skott, vet nickningar kan vara några av de föga smickrande för alla bilder. Därför är det viktigaste för fotografen att förstå vad som gör en bra nickar och genomföra den i hans eller hennes arbete.

Headshots är svåra för en anledning. Det finns inget utrymme för misstag. Med en bredare bild, finns alltid möjligheten att beskära och alltid möjligheten att en tittarens ögon kommer att fokusera på andra delar. Med nickningar finns det bara ett fokus och varje litet ofullkomlighet kommer att stå ut.

Lyckligtvis har digital fotografering göras med headshots mycket lättare. Den omedelbar feedback dessa kameror ger kan visa en fotograf omedelbart om hon har en användbar bild. Även för dem med marginella kompetens, kan den digitala kameran hjälpa till att göra dem ser ut som experter. Trots detta finns det några saker som alla bör överväga vilka kommer att bidra till att göra processen för att få användbara headshots lättare. Det första du bör tänka på för ett headshot är bakgrunden. Detta kan tyckas något bakvända. Varför ska bakgrunden saken? Det är ett par anledningar. Första kan ljuset vara snabbt ut i rummet på ett oförutsägbart sätt. Även det lilla i bakgrunden som visar kan kollidera med föremål för porträttet. För nickningar är det bra att välja en gedigen bakgrund med en mjuk färg. Vita och svarta skulle kunna användas, men kan kräva vissa justeringar av belysning för att verkligen göra ett bra skott. också överväga att ta headshots med kroppen på den person i en vinkel och huvudet vänt ryggen mot kameran. Detta kommer att gå en lång väg mot att undvika att körkort och polisen mugg sköt utseende. Vidare kan det också användas för att bidra till att undanröja dubbel hakan och andra föga smickrande egenskaper. När det är möjligt att använda en indirekt blixt är också en bra idé. Detta bidrar till att eliminera några av de hårda belysning funktionerna i direkt blixt. Men för en verkligt god indirekt blixtexponering, en studio inställning inrättats speciellt för stående arbete kommer troligen behövs. Mycket få fotografer har sådan tillgång.

Som med någon typ av bild, ställa in vitbalansen för de särskilda villkor är också viktigt. För nickningar kommer detta bidra till att skapa mer naturliga hudtoner i bilden. De flesta kameror har ett sätt att manuellt ställa in vitbalansen. Vissa har automatiska funktioner som ger en noggrann uppskattning baserad på vilken typ av belysning i rummet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.