Hur köper jag en Veterantraktor?

Oavsett om du är en samlare av antika jordbruksutrustning eller i färd med att återställa äldre lantbruksmaskiner till salu, är det viktigt att veta vad man ska leta efter när du funderar på att köpa en antik traktor. Som med all utrustning köp, är det mycket viktigt att beakta det allmänna skick samlarvärde. Eftersom samma gång bör du också beakta sådana faktorer som förmåga att skapa originaldelar att återställa traktorn liksom det pris man måste betala för att få den antika.

Antik samla i allmänhet kräver att lokalisera och säkra föremål som är i bästa möjliga skick. Samma sak med Veterantraktor. Även möjligheterna att hitta en klassisk John Deere ® eller Farmall ® i ursprungligt skick är något osannolikt, bör det vara ditt mål. Tänk på att du vill ha så mycket av traktorn vara originella inslag som möjligt. Detta kommer att öka värdet på den utrustning och öka chanserna för att din investering kommer att uppskatta i tid. Eftersom det finns en hög sannolikhet att du kommer att behöva ersätta åtminstone en del av komponenterna på ditt Veterantraktor under restaurering, är det en god idé att se till att du kan få rätt reservdelar. Förutsätt inte finns originaldelar flyter runt någonstans att ni kan säkra på din fritid. Proaktivt lokalisera källor för originaldelar. Använda reproduktioner eller komponenter som ursprungligen tillverkats för andra märken och modeller samtida med din traktor kommer inte att tillåta din investering att hålla sitt värde. Om du märker att säkra de rätta delarna inte är möjligt, rikta er uppmärksamhet på en annan Veterantraktor och se om det perspektivet är mer sannolikt.

utgångspriset är också en nyckel när de beslutar om att köpa en viss Veterantraktor eller att söka en bättre affär någon annanstans. Om din avsikt är att köpa traktor för din privata samling, vill ni utrustningen till en chans att uppskatta i värde under årens lopp, eller åtminstone hålla tillräckligt värde motsvarar inköpspriset. När det gäller att återställa traktorer för återförsäljning, är tanken att köpa utrustning under nuvarande värde, återställa enheten och sälja den på eller nära det aktuella marknadsvärdet. Om utgångspriset är så hög att ingen av dessa scenarier är troligt, du gör bäst i att glömma traktorn du funderar på och fortsätta din sökning efter traktorer som kommer att förse dig med någon typ av avkastning.

Tänk på att hitta en hel del på en antik traktor kan ta tid. Till skillnad från andra föremål, traktorer av denna typ är inte allmänt tillgängliga i alla områden. Var beredd att spendera tid och möda lokalisera eventuella inköp, och mer tid att utvärdera varje potentiella köpare. Utövar tålamod och gör dina läxor kommer att kraftigt öka chanserna att bli nöjd med ditt köp på vägen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.