Hur kan jag rätta Repade glasögon?

det mesta, det är omöjligt att fastställa kliade glasögon. Det bästa alternativet är att förhindra repor i första hand. Om glasögonen har skrapat linser krävs det oftast en resa till optikern för att få nya. Å andra sidan, om glas har ytliga repor på plast linser, är det ibland möjligt att ta bort dem. Ta bort repor från linser är ett bra sätt att spara pengar istället för att lägga surt förvärvade kronor på ett nytt par. En del människor med repor glasögon använda möbelpolish renare att polera linser. De sprayar den polska på plastlinser och gnugga dem i tre minuter. Sedan tvätta glasögonen och torka dem med en ren, luddfri trasa. Detta kommer ofta förbättra utseendet på repad linser.

Repade glasögon kan förhindras om användaren vidtar åtgärder för att skydda hennes glasögon. Till exempel bör glasögon alltid förvaras i ett skyddande fodral när den inte används. Fall kan erhållas från den lokala optikern. När någon köper ett par nya glasögon ger optikern vanligtvis en glasögon fallen utan kostnad. När du tar bort glasögon från ansiktet, är det viktigt att använda båda händerna. Aldrig ställa glasen ner på alla ytor utan att lägga dem i fodralet första sedan ojämna ytor som kan repa glasen. Om glasögon fall inte är tillgänglig, kan glasögon noggrant placeras så att linserna inte vidrör ytan. kan Repade glas förhindras om de glasögon rengörs ofta. Vid rengöring ett par glasögon, använd ljummet vatten. Glasen bör placeras under kranen så att vattnet kan tvätta bort allt damm eller skräp på linserna. Använd ett milt diskmedel för att rengöra linserna, placera några droppar diskmedel på fingertopparna. Gnid vätska på båda sidor av linser och ram för att säkerställa att glasögonen är noggrant rengjorda.

Slutligen, skölj glasen med ljummet vatten. Använd en ren, luddfri handduk för att torka glasen. Använd aldrig mjukmedel på dukar avsedda för rengöring av optik eftersom detta kommer bara smutsa ner dem. Efter dessa åtgärder kommer att bidra till att förhindra repad glasögon.

Reparera kliade glasögon är en nästan omöjlig uppgift, men genom att vidta förebyggande åtgärder, en person kan bibehålla utseendet glasögon till det är dags att få ett nytt monokel recept. Rengöring av linser regelbundet och undvika att placera dem på ojämna ytor som kan hjälpa en person att hålla hennes glasögon i gott skick. Sedan köper glasögon kan bli dyrt, ta väl hand om dem för att undvika onödiga utgifter pengar på ersättning glasögon.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.